Menadžer braće Kličko poručio: Nakon ovoga više ne želimo britanske boksače

K1 / Boks 19.02.2012 12:44h Autor:

David Haye VS Vladimir Kličko

Čini se da su si Dereck Chisora i David Haye sramotnom makljažom koja se dogodila na sinoćnjoj press konferenciji nakon meča za titulu prvaka svijeta koji je Chisora izgubio od Vitalija Klička, zatvorili sva vrata kada su u pitanju nove prilike za mečeve protiv braće Kličko.

Baš kao što su prema riječima menadžera braće Kličko, Bernda Boentea, uništili i sve šanse drugim britanskim borcima. Boente je za BBC izjavio kratko, ali vrlo jasno:

“Sa svim problemima koje smo imali kada su u pitanju britanski borci, sada ćemo se okrenuti drugim zemljama.”

Tko bi ga mogao i kriviti nakon svega što smo vidjeli u protekla dva dana, ali i nakon što se prisjetimo svih ružnih poteza koje je David Haye učinio prije meča s Vladimirom. Britanac se na press konferenciji pojavio u majici koja je na sebi imala njegov lik koji u rukama drži odrubljene glave braće Kličko. Zbrojimo tome šamar na press konferenciji Derecka Chisore te njegovo pljuvanje Vladimira nakon što je izgubio dvoboj protiv Vitalija.

Ipak, najsramotnije je bilo gledati kako se dvojac fizički obračunao na sinoćnjoj press konferenciji.

Svi svjetski mediji najoštrije su osudili ove sramotne događaje, a Hayja i Chisoru očekuju disciplinske sankcije Britanskog boksačkog saveza. Tek je za vidjeti hoće li djelovati i njemačko državno odvjetništvo pošto je Chisora Hayju više puta direktno prijetio ubojstvom!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI