Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mega meč pred vratima: "Floyd nikada nije želio neku borbu ovako jako" | Fight Site

Mega meč pred vratima: "Floyd nikada nije želio neku borbu ovako jako"

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.01.2015 08:35h Autor:

Floyd Mayweather

Alex Ariza, čovjek blizak Floydu Mayewatheru Jr.u i zbivanjima u njegovom kampu, tvrdi da je meč između najboljeg boksača današnjice i Filipinca Mannyja Pacquiaoa pred vratima. On nadalje tvrdi da "Money" itekako želi ovu borbe jer "Pac-mana" želi jednom za svagda gurnuti na stranu.

U utorak se oglasio i Pacquiaov promotor Bob Aurum žaleći se javnosti zbog, kako je ustvrdio, nekorektnosti Mayweatherove strane koja još uvijek nije potpisala ugovor iako je Filipinac pristao na sve uvjete. No, Ariza tvrdi da potpis nije sporan i da će se dogoditi…

"Ja znam da Floyd silno želi ovu borbu. Želi je više nego ikada u ovom trenutku. Čini mi se da nikada nije žvučao odlučniji boriti se protiv nekoga, kao sada protiv Pacquiaoa. Obično mu je svejedno protiv koga boksa, može biti bilo tko. Ovaj put stvarno želi Mannyja", izjavio je Ariza za Fighthype.com.

Prema svim izvještajima koji se mogu pronaći u američkim medijima, a vezani su za ovaj boksački super-meč, jasno je kako se potpis može očekivati vrlo brzo. Dvije strane su pred dogovorom, a upravo je to ono što javnost čeka već godinama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI