Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Meč Mayweather vs. Pacquiao se vjerojatno neće održati!" | Fight Site

"Meč Mayweather vs. Pacquiao se vjerojatno neće održati!"

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.12.2014 10:23h Autor:

Floyd i Manny ilustracija

Nakon pet godina pokušavanja realiziranja meča između Floyda Mayweathera Jr. i Mannya Pacquiaoa, možda u 2015. se napokon održi dugo očekivana borba, no male su šanse za nešto takvo. Ako dođe do meča, to bi značilo da bi HBO i Showtime morali surađivati. Takva suradnja se već jednom dogodila, pri realiziranju meča Lewis-Tyson.

Te 2002., Lewis je bio sa Showtimeom, a Tyson s HBO-om. Bilo je potrebno preko 15 mjeseci i puno svađe da se dva TV kanala dogovore oko svake sitnice i napokon realiziraju dugo iščekivanu borbu.

U posljednje dvije godine, imali smo priliku vidjeti vrhunske boksače kako prelaze iz HBO-a u Showtime kao što su: Deontay Wilder, Adonis Stevenson, Adrien Broner i Floyd Mayweather.

Bilo je selidbe i u suprotnom smjeru, tako da su Shane Mosley, Juan Manuel Marquez, Bernard Hopkins i nedavno Canelo Alvarez iz Showtimea prešli u HBO.

HBO i Showtime su već godinama na ratnoj nozi i nema naznaka da će popraviti odnos. Jedna opcija je da HBO i Showtime opet sjednu za stol, potroše više od godine dana, hrpe živaca i nađu zajednički jezik da bi sebi priuštili jednak iznos novca i svim fanovim ono što godinama žele. Druga opcija je da jedna strana uzme jednog borca k sebi i sama organizira meč.

Realno, nije bitno što kažu Mayweather ili Pacquiao. Do meča neće doći ako HBO i Showtime ne nađu zajednički jezik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI