Meč Mayweather vs. Pacquiao pod znakom pitanja, Floyd traži izlaz!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 14:30h Autor:

Pacquiao vs. Mayweather

Nedavno je objavljeno da je sve dogovoreno oko organizacije dugo očekivanog meča Floyda Mayweathera Jr.-a i Mannyja Pacquiaoa, ali stvari su se ipak izgleda zakomplicirale tako da je ovaj meč pod velikim znakom pitanja.

Pacquiao je pristao na sve uvjete oko organizacije meča protiv WBC i WBA prvak u velter kategoriji i kad je izgledalo da je sve dogovoreno Floyd Mayweather Jr. je izgleda počeo tražiti izlaz iz ovog dvoboja. Pacquiao je preko svog Twittera u utorak objavio da vjeruje kako će upravo on biti taj koji će prvi pobijediti Mayweathera koji ima 47 pobjeda u isto toliko mečeva. Pri tome je još dodao da je jedini razlog što do ovog meča još nije došlo činjenica de se prvak boji.

Izgleda da je Mayweatheru više stalo do osobnog ega i podatka da neokrznut završi karijeru nego da se upusti u borbu koju svi priželjkuju. Potvrda da je meč upitan stigla je i od kondicijski trener Alexa Arize koji je  izjavio je da će se Floyd Mayweather Jr. boriti 2. svibnja u Las Vegasu, ali da to neće biti Pacquiao.

"Meč Mayweather-Pacquiao neće se dogoditi. Borimo se 2. svibnja, ali to neće biti Manny Pacquiao. Nadajmo se da će Boba Aruma odnijeti vjetar ili što god. Čim ga se riješimo možemo nastaviti." rekao je Ariza za ABS-CBN koji je jedno vrijeme radio s Pacquiaom prije nego ga je otpustio njegov trener Freddie Roach.

Bleacherreport.com prenosi da bi Mayweatheru tog datuma na suprotnoj strani trebao biti Miguel Cotto kojeg je već jednom porazio. Njemu je su propali pregovori s Canelom Alvarezom pa je tako upao u igru za meč s Mayweatherom.

Filipincu bi, ako ne dođe do meča s prvakom, sljedeći protivnik mogao biti Amir Khan.

U svakom slučaju očito je da Mayweatheru nije svejedno tko će mu biti na suprotnoj strani i traži izlaz iz meča s Pacquiaom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI