McSweeney bijesan na GFC: Otkazan čitav šou, ništa od nastupa za Živkovića!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.09.2015 11:38h Autor:

GFC 4 poster

Sjajni srpski kick boksač Stevan Živković je 18. rujna trebao nastupiti na GFC 4 priredbi u Dubaiju. No, čini se da od njegovog nastupa, kao niti od čitave priredbe, neće biti ništa. Iako još uvijek nema službene potvrde, prema svemu što se zbiva oko ove bogate promocije, može se zaključiti da su glasine istinite.

> Ništa od meča Badr Hari vs. Catalin Morosanu, razlozi neuvjerljivi…

Najglasniji je bivši finalist The Ultimate Fightera James McSweeney koji je nedavno dobio otkaz u ONE FC-u upravo zbog javnog prozivanja svog poslodavca. Sada je napravio isto. On tvrdi da je čitava priredba otkazana te traži svoj honorar unatoč tome što neće nastupiti. Bio je, kao i obično, prilično odriješit u svojoj Facebook izjavi.

"Zvali su me jučer iz GFC-a i rekli su mi da imaju neke probleme oko priredbe 18. rujna. To je u manje od dva tjedna. Odlučili su otkazati čitav event. Svi mi borci, koji su trenirali 8 do 10 tjedana i sparirali smo ostali bez mečeva. Jako mi je žao, ako ste već platili karte. Moja obitelj i prijatelju su već kupili avionske karte za Dubai, rezervirali su hotele. Pokušao sam kontaktirati direktora GFC-a Princa Amira, ali mi ne odgovara. Vidjet ćemo hoće li sada GFC poštovati borce. Hoće li nas platiti? Ja sam uložio tisuće funti u svoj kamp, u trenere, u hotele, prehranu… Sad ćemo vidjeti što će napraviti????????", napisao je McSweeney.

Podsjećamo, GFC je i u svibnju otkazao event s Badr Harijem i Catalinom Morosanuom u glavnim ulogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI