McGregoru nude 5 milijuna dolara za 3 runde boksa s kineskim profesionalcem

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 11:00h Autor:

Floyd Mayweather & Conor Mcgregor

Floyd Mayweather nije jedini slavni bogati borac koji dobiva basnoslovne ponude od azijskih promocija. Još uvijek nije sigurno hoće li Floyd Mayweather boksati na novogodišnjem RIZIN-u protiv Tenshina Nasukawe, a u posljednjem medijskom istupu McGregorov trener John Kavanagh je otkrio kako je i irac dobio sličnu ponudu.

“Jedan čovjek mi je poslao poruku prije nekoliko dana. Kineski boksač je htio odraditi tri runde s Conorom McGregorom za 5 milijuna dolara”, otkrio je ekskluzivno vlasnik SBG-a u Dublinu u podcastu “The True Geordie Podcast” te je dodao:

“To je bila legitimna ponuda. Nije da se taj lik šalio. Ja dobijem gomilu sličnih poruka na dnevnoj bazi, ali ne obraćate pažnju na njih. Ali ovaj tip je zaista stvaran i ponuda je bila stvarna.”

Ipak, Kavanagh je odmah znao da od svega neće biti ništa jer McGregor za taj novac ne bi boksao.

“Odmah sam znao da Conor to ne želi…”, objašnjava poznati trener.

Nepoznato je bi li uopće aktualni ugovor McGregora s UFC-om, koji je obnovljen prije posljednjeg nastupa, dozvolio irskoj mega zvijezdi da boksa izvan Octagona. Kada se takav slučaj dogodio prvi put, UFC je bio taj koji je bio dio organizacije samog meča u Las Vegasu. Njima je također pripao solidan komad kolača od ogromne zarade koju je dvoboj Mayweather vs. McGregor ostvario.

“Često dobijete čudne poruke, neke su slične ovoj. Ali, kao što sam rekao, ovo je bila prava ponuda. Znam tog boksačkog promotora jako dobro i radi se o poznatom imenu. Došao nam je s legitimnom ponudom na stolu”, za kraj ove teme je zaključio Kavanagh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI