McGregorov boksački trener opisao kako će Conor nokautirati Mayweathera (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 09:48h Autor:

Conor McGregor/Instagram

Ako su ozbiljni, a prema svemu sudeći jesu, u kampu Conora McGregora vjeruju da će njihov borac pobijediti ponajboljeg boksača u povijesti. Njihov cilj nije pripremiti Irca tako da se “ne obruka” u boksačkom meču, oni vjeruju u konačni trijumf.

Potvrdio je to boksački trener Conora McGregora Owen Roddy u razgovoru za emisiju “The MMA Hour”.

“Nemam nikave sumnje da će on to napraviti. Vjerujem da će se raditi o jednoj od najluđih večeri ikada u borilačkom sportu”, ispalio je Roddy.

Svoj optimizam temelji na iskustvo s McGregorom koji svaki put kada se ispred njega nađe na prvi pogled nerješiva situacija, sve iznenadi i odradi savršen posao.

“Znamo je to ovo težak zadatak. Ali ako netko može to napraviti, onda je to Conor. On svaki put šokira svijet. Svaki put ljudi sumnjaju u njega i govore mu da nešto ne može napraviti. A mi svi znamo za što je on sposoban. Conor svaki put isporuči”, tvrdi boksački trener.

Upitan kako će se meč razvijati, Roddy je vrlo jasan:

“Vjerujem da će ga završiti. Mislim da će ga nokautirati. I vjerujem da će biti bolji u nekoliko rundi. Znam da će mi sada telefon eksplodirati, ali siguran sam u to. Gledajte, Conor je čovjek za ovakve stvari. On je taj koji čini nevjerojatne stvari. Ako kaže da će ga nokautirati, ja mu vjerujem i znam da će ga zaista i nokautirati.”

Ključ pobjede vidi u savršenom McGregorovom čitanju svojih protivnika. Nakon što prouči Mayweathera u prvih nekoliko rundi, McGregor će prema riječima svog trenera krenuti agresivnije kako bi dovršio posao.

“On ima tu kvalitetu da savršeno čita svoje borce. Trebat će mu nekoliko rundi da se uštima. Da vidi s čim stiže Mayweather. Radi se samo o tome da mora pročitati gdje će se Mayweather nalaziti u trenutku kada on ispaljuje svoje udarce. Kada nađe tu distancu, uhvatit će ga. On udara kao da je srednja kategorija. Pitajte ljude u našoj dvorani. Udara kao oni, ako ne i jače. Čudno je to. Osim toga ima reflekse mačke. Jako je brz i vrlo točan. Mislim da će iz otklona krenuti u kontru i Mayweather će završiti u nokdaunu. U svojoj glavi vidim neki udarac iz kontre”, precizno predviđa Roddy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI