McGregor uvjeren kako bi mogao savladati Mayweathera u revanšu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.09.2017 12:33h Autor:

Floyd Mayweather & Conor Mcgregor

Conor McGregor je pošteno priznao poraz od Floyda Mayweathera u njihovom meču prošlog mjeseca, no i dalje vjeruje kako je u tom meču skupio dovoljno iskustva da bi slavio kada bi se njih dvojica susreli još jednom.

Mayweather je nakon pobjedu u meču i dolaska do skora 50-0 potvrdio kako je to sigurno bio njegov posljednji meč te da nema nikakve šanse da se vrati iz mirovine. Takva konačna odluka se ne sviđa McGregoru, kojem je ipak ostao gorak okus u ustima, ponajviše iz onih sportskih razloga. Odnosno, osjetio je ono što ga je zapravo dovelo do borilačkih visina u kakvima se nalazi.

“Ono što me smeta, što me mući je činjenica da se taj mali kurvin sin umirovio. Kada bi smo odradili još jedan meč po boksačkim pravilima, uvjeren sam kako bih ga pobijedio, znam to. Osjetio sam to po njemu u prvom meču, morao je mijenjati svoj cijeli pristup. Natjerao sam ga da se bori totalno drugačije od onoga kako se ikad borio. U početku meča nije me uopće mogao shvatiti, nije razumio ono što radim. Uz lekcije koje sam naučio u tom meču, da se opet borio bih ga sigurno imao. No, on je 50-0 nula i odradio je svoje, nemam ga namjeru prozivati”, rekao je McGregor o tom meču i onome za čime žali.

Ipak, kod McGregora će i dalje postojati nada da će Mayweather sam osjetiti potrebu još se jednom vratiti, pa možda čak i za MMA borbu.

“Mi se nalazimo u opasnoj igri i neću ga krenuti prozivati. Ja ću nastaviti odrađivati svoj posao, boriti ću se. Vidjet ćemo kako će on riješiti ovu svotu novaca, možda opet osjeti potrebu, pa ja dobijem poziv i odradimo to još jednom. On je čak rekao kako bi nam iduća borba bila u MMA, to nije bila moja nego njegova ideja. No, to je govorio prije nego smo odradili meč. Da li sada želi to, ne mogu znati, no ne mogu niti da ne razmišljam. Bilo bi super da netko od tih boksača malo dođe u moj svijet”, objasnio je o čemu razmišlja.

Ipak, McGregor je ponovno u MMA i sve vodi kako će se u prvoj četvrtini iduće godine ponovno susresti s Nateom Diazom. Tako da je njegova boksačka avantura trenutno završila svoju prvu epizodu. No, kao što je on sam rekao, boks je i dalje opcija za neke buduća vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI