McGregor: “Ugasili su mi mikrofon tokom presice, jebeš Showtime, jebeš sve njih!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.07.2017 16:19h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor uspio je nabaviti mikrofon za vrijeme Mayweatherovog govora na tiskovnoj konferenciji Mayweather vs. McGregor world tour. Nedugo nakon što se dočepao mikrofona isti je bio utišan.

McGregor je rekao novinarima nakon tiskovne konferencije kako smatra da je to učinjeno namjerno, mišljenja je da su oni koji su producirali događanje namjerno utišali njegov mikrofon kako ne bi mogao uzvraćati Mayweatheru.

“Da, ugasili su mikrofon. Jebeš njih. Jebeš Showtime. Jebeš sve njih. Ne mogu napraviti ništa nakon 26. kolovoza. Mogu pokušavati razne trikove, ali 26. će ovaj čovjek biti u nesvjesti (Mayweather op.a.). Premali je i preslab. Tako je, što više mogu reći”, kazao je novinarima popularni Irac.

Mayweather i McGregor ukrcati će se na privatne avione te odletjeti za Toronto. Zanimljivo će biti vidjeti u kakvom će formatu biti priređena tamošnja presica. Ova je izgledala kao prava boksačka tiskovna konferencija, ne kao UFC-ova gdje ima puno komunikacije među samim akterima.

McGregor je i sam priznao kako nije znao da će morati održati govor te da je uhvaćen nespreman. Na UFC-ovim konferencijama gdje ima puno interakcije među borcima, tu je McGregor najjači, pravi je umjetnik ‘trash talka’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI