McGregor “spustio” Floydu i zaradio pola milijuna lajkova

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.06.2017 14:37h Autor:

Conor McGregor

Gotovo pola milijuna “lajkova” sakupio je u samo nekoliko sati posljednji Instagram post UFC kralja Conora McGregora. Objava i priložena fotografija se, pretpostavljate, tiču Floyda Mayweathera jr-a – njegovog suđenog ili nestuđenog boksačkog protivnika.

Irac je još jednom pokazao koliko je talentiran za privući medijsku pažnju na najjednostavniji mogući način – šalom na račun suparnika.

Uz fotografiju koju je objavio Mayweather, a on samo preuzeo, McGregor je Floyda “zamijenio” za njegovog oca kojeg javnost zove Floyd Mayweather Senior. Dakako, radi se o šali na račun godina njegovog protivnika koji zaista jest znatno stariji od Conora.

“Čovječe, treba odati priznanje Floydu Seniru koji i dalje može odraditi nekoliko rundi sparinga u dvorani. Nadam se da ću i ja moći trenirati u toj dobi. Respekt!”, napisao je Conor i oduševio svoje fanove.

Među 10 tisuća komentara većina je onih koji podržavaju McGregora u njegovoj namjeri da boksa protiv jednog od najboljih boksača u povijesti sporta. Konačna potvrda boksačkog dvoboja godine se i dalje čeka!

Man, much respect to Floyd Senior still getting a few rounds in at the gym. I hope I can still train at that age. Respect.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI