McGregor počašćen što je potpisao “ugovor stoljeća”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.05.2017 10:02h Autor:

Conor McGregor

Nakon što je Dana White u izjavi za TNT nakon jedne od utakmica NBA-a potvrdio kako je uspio doći do dogovora s Conorom McGregorom oko boksačkog meča protiv Floyda Mayweathera, oglasio se i sam UFC prvak.

> White s McGregorom uspio dogovoriti boksački meč protiv Mayweathera

“Velika je čast potpisati ovakav rekordni ugovor zajedno s mojim partnerima Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championshipom i Paradigm Sports Managementom”, objavio je McGregor na “The Mac Lifeu”.

“Prvi i najvažniji dio ovog povijesnog ugovora je sada i službeno potpisan. Čestitam svim partnerima koji su uključeni. Sada čekamo Al Haymonda i potpis njegovog boksača u narednim danima”, stoji među ostalim u priopćenju.

Prema riječima Dane Whitea koji se žestoko uključio u pregovarački posao posljednjih dana, sada je red na drugom dijelu dogovora – onom s boksačkim velikanom Floydom Mayweatherom. S obzirom da je McGregor bio taj koji je do sada “radio probleme” zbog prevelikog apetita kada je u pitanju njegov honorar, analitičari očekuju da bi dogovor s američkim boksačkem trebao biti nešto lakši. Posebno jer je McGregor pristao na sve što se od njega tražilo.

U čitavoj priči je jedna od vrlo zainteresiranih strana i sam UFC. Upravo je to razlog zbog kojeg se Dana White tako aktivno angažirao u pregovaračkom procesu. Naime, ada kada je McGregor postao otac, ne postoji niti jedan razlog zašto se što prije ne bi vratio u Octagon što UFC, naravno, željno iščekuje. Ako Irac već inzistira na odrađivanju ovog unosnog boksačkog meča, onda bi UFC svakako htio da se on održi što ranije jer bi tada i termin Conorovog povratka u UFC bio brži. Osim toga, procjenjuje se kako bi i UFC od meča zaradio pedesetak milijuna dolara što svakako nije “novac za baciti”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI