McGregor odradio 12 rundi sparinga pa poslao poruku “malom čovjeku krhkih ručica”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.08.2017 12:33h Autor:

Photo: Instagram

Prema riječima glavnog trenera Conora McGregora Johna Kavanagha, njegov pulen u pripremama za boksački meč protiv Floyda Mayweathera sparira četiri puta više nego što to inače radi. Irska super zvijezda je u pripremni kamp dovela čitavu lepezu sparing partnera, no očito mu najviše paše bivši svjetski prvak koji se umirovio u ožujku ove godine – Paulie Malignaggi.

McGregorov sparing partner: Conor i Malignaggi ne spariraju, to je rat!

Prema svemu onome što se može saznati iz McGregorovog kampa, UFC prvak i Malignaggi svaki dan doslovno vode prave ratove u ringu. To je potvrdio slavni sudac Joe Cortez, koji je također angažiran kako bi pripremio McGregora na boksačka pravila, ali i drugi Conorov sparing partner Tiernan Bradley.

McGregor je očito i u srijedu sparirao s Malignaggijem, a nakon treninga je na Instagramu odlučio poslati poruku svom protivniku.

“Ponovno sam lagano odradio 12 rundi sparinga danas. Pripremljen sam da bih uništio Floyda. Odaberi veličinu rukavica koju god želiš ti mali čovječe. Ja se borim s rukavicama veličine 4 unce. Tako da me boli briga za veličinu rukavica. Dolazim prema tebi velikom brzinom s ciglama u šakama. To znam. A ti imaš krhke ručice”, napisao je Conor uz fotografiju sa sparinga na kojoj se nalaze on i Malignaggi.

Samo nekoliko sati kasnije, McGregor je ponovno objavio vrlo zanimljiv post na Instagramu u kojem odaje priznanje Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti. Iako je odnos ovog trojca bio iznimno turbulentan, očito je Irac svjestan da mu je dobra suradnja s UFC-om donijela mega meč protiv Mayweathera.

“Razgovaramo o poslu u WC-u. Uvijek pričamo o biznisu. Postoji čak i posebna službena soba za sastanke ‘Conor McGregor’ odmah malo dalje, ali mi nekako uvijek završimo u zahodu i pričamo o poslu, ha ha ha. Imam toliko ljubavi i poštovanja za ova dva čovjeka. Ovo su dvije legende borilačkog sporta koje su mi pomogle i koje su me mentorirale u ovom ludom poslu. Naučili su me toliko dobro da sada znam kako se pozicionirati tamo gdje sam danas. Ovo su moji partneri. Kakvo je ovo putovanje bilo. Ovo je zaista legendarna fotografija za sve istinske fanove borilačkog sporta diljem svijeta, napisao je McGregor uz fotografiju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI