Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor odgovorio na “sprdanje” interneta na njegov račun | Fight Site

McGregor odgovorio na “sprdanje” interneta na njegov račun

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.08.2017 14:35h Autor:

Conor McGregor

UFC prvak Conor McGregor je posljednje dane izložen priličnom ismijavanju na društvenim mrežama u čemu prednjači boksački dio borilačke scene. Mnogi slavni boksači su odlučili “isprdati” njegove pokrete koje je demonstrirao na prošlotjednom javnom sparing. Među isaknutijim imenima koja su ismijavala njegov boks, odnosno neke poteze koje je demnostrirao na javnom treningu su Terence Crawford i David Haye.

Irac je vidio “trolanje”, a na jučerašnjoj telefonskoj konferenciji za medije nije odbio komentirati viđeno.

“Vidio sam neke videe. Tako je, kako je. Ja to ne uzimam srcu, ne primam to osobno. U svima njima vidim mnogo krutosti. Moraju osloboditi udove. Ramena se moraju odvojiti od tijela. Moraš moći odvojiti svoja ramena i ponovno ih spojiti u trenutku udarca”, odgovara McGregor i dodaje:

“S tim pokretim direkt možeš u posljednjem trenutku promijeniti u kroše. Ili direkt u aperkat. U samo jednom treptaju oka. Isto je i s kukovima i udarcima nogama.”

Ako ste mislili da će McGregor ostati pristojan u svom odgovoru, prevarili ste se. Meta mu je bio Britanac David Haye.

“David Haye je čovjek koji je odustao od nastupa zbog natučenog malog prsta na nozi. I zato mora biti jako oprezan kako udara fokusere”, dao je ironični savjet nekadašnjem svjetskom prvaku.

“Ovo je samo metoda treninga, radi se o jako staroj metodi. Ono što ste vidjeli s ramenima je vježba koju je popularizirao Rickson Gracie, jedan od pionira slobodne borbe. Radi se o vježbi za opuštanje ramena. I za zagrijavanje. Ali moraš je raditi ispravno”, dodao je UFC pvak i zaključio:

“Ali ne rade to dobro. Nema veze, budem ih podučio kako bude vrijeme odmicalo. Ovo je maraton, ne sprint.”

I challenge all boxers to the McGregor Challenge @stevennelsonboxing @redder402 @coach_chet_

A post shared by Terence Bud Crawford (@tbudcrawford) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI