McGregor odgovorio Lomačenku i predložio mu protivnika, kritizirao Canela i Golovkina

K1 / Boks 12.08.2017 17:48h Autor:

Vasil Lomačenko i Conor McGregor

Odlaskom Paulieja Malignaggija iz trening kampa Conora McGregora, boksački čarobnjak Vasil Lomačenko ponudio se da bude sparing partner Ircu uoči njegovog meča s legendarnim Floydom Mayweatherom.

Iako je Lomačenko dvostruki zlatni olimpijac, WBO prvak i po mišljenju mnogih najbolji aktivni boksač na svijetu, McGregor tvrdi da mu Ukrajinac ne bi bio od velike pomoći u pripremama za Mayweathera.

“Kao prvo, on teži 55 kilograma”, rekao McGregor na javnom treningu u Las Vegasu gdje će se 26. kolovoza boriti s Mayweatherom. “Kao drugo, on se bori u kontragardu. Osobno, ja više volim (Guillerma) Rigondeauxa. Zašto ne spominju tu borbu? To je meč koji (Lomačenko) treba napraviti. Ne može se boriti s ovim ljudima- u posljednjem meču nije izgledao previše zainteresirano. Mislim da pred sebe treba staviti veće izazove. Ali jako je vješt, no ne bi mi bio koristan specifično za ovaj trening kamp.”

McGregor je kasnije naveo Roya Jonesa, Muhammada Alija i “Princa” Naseema Hameda kao neke od boksača kojima se divi, a dotaknuo se i Canela Alvareza i Genadija Golovkina koji će se također boriti u Vegasu samo tri tjedna nakon May-Mac spektakla.

“Nisam veliki ljubitelj njih dvojice. Canelo je malo trom na nogama. Gledam njegove snimke i prima udarce jer nema dobar rad nogu. Golovkin je ovaj trening kamp započeo u jako lošoj formi. Izgleda jako ispijeno. Kažu da su njih dvojica u vrhu, no ja to ne mislim. Ali volio bih vidjeti borbu Lomačenka i Rigondeauxa.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI