McGregor odgovorio hoće li nositi Nike ili Reebok na meču protiv Floyda (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.07.2017 12:16h Autor:

Photo: Reebok

Conor McGregor nije dužan nositi opremu svog dosadašnjeg sponozra, a ujedno i glavnog sponzora njegove matične promocije UFC-a, na boksačkom meču protiv Floyda Mayweathera koji je zakazan za 26. kolovoza i Las Vegas. Dakako, radi se o poznatom brandu Reebok.

Upitan u srijedu tijekom promotivne turneje u Torontu koje će sponzore nositi za vrijeme boksačkog super dvoboja, McGregor odgovara:

“Imam par sponzora tu. Pivovara jedna, vrlo sam zadovoljan s tim. Radimo na nečemu. Nike? Možda…Nike, Reebok. Imao sam ugovor s Reebokom, to je isteklo, sada ponovno pregovaramo. Ovo je zabava. Gledajte ja sam slobodan čovjek na tržištu. Na kraju dana, ja sam u sjajnoj poziciji. Mogu raditi što hoću.”

U kratkom druženju s novinarima Irac je prokomentirao i ulogu svog bivšeg šefa Lorenza Fertitte u čitavom dogovoru oko ovog mega meča. Mnogi američki mediji su već izvještavali o tome da je bivši vlasnik UFC-a bio ključan da bi do konačnog dogovora uopće došlo.

“Njegova uloga je bila krucijalna. On je uvijek unutra. On je ključan čovjek. Dogodio bi se meč i bez njega, ali on je bio vrlo važan. Radi se o čovjeku kojeg svi cijene, kojem se svi dive. On je glavni čovjek”, odgovara dobro raspoloženi McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI