McGregor o sparingu s Malignaggijem: Čovjek ima teški potres mozga, dobio je batine i tražio izlaz!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.08.2017 15:07h Autor:

McGregor & Maliganggi

Conor McGregor je konačno dao svoju stranu priče i odgovorio na kritike bivšeg sparing partnera, Paulieja Malignaggija, koji ga je optužio za loš tretman, manipulaciju i iskrivljavanje istine.

Malignaggi je s najboljim namjerama odletio u Las Vegas pomoći McGregoru u pripremama za njegov veliki boksački debi protiv Floyda Mayweathera Jr-a, zakazan za 26. kolovoz u T- Mobile Areni, no trening kamp je napustio u žurbi nakon samo dva sparinga.

Povod za napuštanje kampa bile su fotografije sparinga koje su procurile na internet, a ostavljaju dojam da je McGregor bivšeg boksačkog prvaka prebio i poslao u nokdaun, što je Malignaggi demantirao, rekavši da ga je McGregor gurnuo (snimku spornog nokdauna pogledajte OVDJE).

No McGregor tvrdi da je Malignaggi jednostavno tražio izlaz jer nije mogao podnijeti teške sparinge.

“Mislim da to pokazuje njegov karakter”, rekao je McGregor tokom javnog treninga za medije u Las Vegasu. “Tražio je izlaz. Na sparinzima nije dobro prošao. Primio je puno udaraca u glavu. Bili smo zabrinuti za njega. Drugi sparing partneri su mi rekli da je nakon onih dvanaest rundi teturao kada je izašao iz auta. Bio je u nokdaunu, u više navrata je ostao na nogama samo zato što su ga spasili konopi. Bili smo zabrinuti, defintivno je doživio teški potres mozga. Gledajte, on može pričati što god želi. Tip je brbljavac, što drugo da kažem. Došao je i dobio batina. Poslali smo Showtimeu snimku nokdauna i  oni je ne želi objaviti.

McGregor je također naglasio kako osobno nije imao nikakve veze s objavljivanjem fotografija sa sparinga.

“Ne znam kako su fotografije procurile. Kad sam saznao za to, povukao sam ih, ali internet je internet. Čitava stvar je eksplodirala, ali on je ima veliki ego i pun je ponosa pa je pobjegao. Ja sam objavio jedino onu fotografiju gdje držim ruke iza leđa jer je on pričao da me može prebiti s jednom rukom.”

Unatoč činjenici da ga je Malignaggi nakon sparinga oblatio u bezbroj intervjua, McGregor nema ništa protivnjega i vjeruje da on zapravo opće ne zna što priča.

“Ne smeta mi Paulie. Došao je. Prije toga je puno pričao i bio jako bezobrazan. No, pojavio se i dao sve od sebe, stoga zaslužuje poštovanje. Nije mu baš išlo, dobio je batina, povrijeđen mu je ponos i tražio je izlaz. A za tipa poput njega je bilo savršeno napustiti kamp u takvim misterioznim okolnostima. Ali tip mi se sviđa, iako je brbljavac. Kad sam čuo što priča zaključio sam da ima teški potres mozga, vidjeli ste kako mu je lice bilo razbijeno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI