McGregor: Meč protiv Malignaggija? Recite tom klincu da stane u red!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.08.2017 10:16h Autor:

Ilustracija

U srijedu je održana telefonska konferencija za medije na kojoj je sudjelovao UFC prvak u lakoj kategoriji Conor McGregor. Dakako, tema nije bila njegova MMA karijera, nego ono što mu slijedi za 9 dana – boksački meč protiv Floyda Mayweathera u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Upitan među ostalim i o prozivanju bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka i njegovog donedavno sparing partnera Paulieja Malignaggija, McGregor je ostao hladan. Boksač je nakon serije intervjua u kojem je istresao svu silinu bijesa na McGregora i njegov tim, posljednje ustvrdio da želi boksački meč protiv UFC prvaka kako bi razriješili sve nedoumice. McGregor mu poručuje – Stani u red!

“Gledajte, recito tom klincu da stane u red. Recite mu da začepi gubicu i da stane u red. Dobio je po glavi na sparingu i onda je počeo bježati, ne znam što bih vam više mogao reći o tom tipu. Ali gledajte, postoji čitav niz ljudi koji se žele boriti protiv mene pa mu recite da stane u red. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon meča protiv Mayweathera”, rekao je McGregor ne otklonivši tako potpuno mogućnost da bi mogao ukrstiti rukavice s Malignaggijem nakon što se razračuna s Mayweatherom.

Podsjećamo da je problem između McGregora i Malignaggija nastao zbog sporne najprije fotografije, a zatim i videa s njihovog sparinga koji se prošlog tjedna održao u Las Vegasu. McGregorov tim je najprije objavio fotografiju bivšeg boksačkog prvaka na podu sugeriravši da je ovaj doživio nokdaun na sparingu. Malignaggija je to pogodilo te je odlučio napustiti kamp tvrdeći da se radilo o guranju, a ne o udarcu. Da bi dokazao suprotno Dana White je nekoliko dana kasnije objavio 20-sekundni video sparinga na kojem se vidi da je McGregor barem u nekim rundama dominirao. To je potaknulo Malignaggija na osvetničku misiju. Posljednje dane, naime, dolazi kao gost u razno razne emisije samo kako bi imao priliku što žešće kritizirati McGregora. Sve je kulminiralo prozivkom u emisiji The MMA Hour.

“Da, sada se želim boriti s njim”, poručio je Malignaggi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI