McGregor kilogram i pol teži od Mayweathera: Floyd izgleda jadno i ispijeno, ja ću sutra imati 77kg! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.08.2017 00:37h Autor:

Conor vs. Floyd

Odrađeno je vaganje za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., na kojem je Irac imao kilogram i pol više od američkog boksača, ali je odmah i najavio kako će do sutra još puno više vratiti.

Meč je dogovoren za borbu na težini od 69.5 kilograma, a na kraju niti jedan boksač s time nije imao problema, nego su obojica na vagu stali ispod granice. McGregor je izvagao 69, čime je bio pola kilograma ispod spomenute granice, a nakon njega je na vagu stao Mayweather, koji je izvagao 149 lbs, odnosno nešto manje od 67.5 kilograma. To je Floydova normalna težina i nešto manje od kilograma ispod njegove najveće težine u karijeri, koju je postigao za meč protiv Miguela Cotta.

Nakon vaganja su se boksači sučelili, a onda i dali izjave. Mayweather je tijekom sučeljavanja bio miran, dok je Irac cijelo vrijeme nešto govorio. Koliko smo uspjeli čuti, spominjao je težinu svog protivnika i činjenicu kako će biti puno veći od njega u ringu. Za to cijelo vrijeme Amerikac nije izustio niti jednu riječ.

Izuzetno motivirani i samouvjereni McGregor je nakon toga izjavio kako Floyd izgleda najgore što ga je ikad vidio. Da mu izgleda jadno i ispijeno te kako je već sada potrošen. Za sebe je rekao kako je u sjajnoj formi te da bi sutra u ringu mogao imati gotovo deset kilograma više nego što je imao na vaganju. Znajući da Mayweather neće vraćati gotovo ništa, ovo je strašno velika razlika.

Floyd je u svojoj izjavi samo rekao kako težine boraca ne čine borbu, nego boksačko znanje, a to je ono što će on iskoristiti za pobjedu. Uglavnom, sve je spremno i ova dva borca sutra napokon ulaze u ring!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI