McGregor i White žestoko napali Showtime zbog PPV brojki: “Vaša izvješća su puna govana, ovo je bila najveća borba u povijesti”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 13:53h Autor:

Screenshot – Dana White

Sredinom prošlog mjeseca Showtime je objavio službene podatke o PPV prodaji meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr-a, a one su nam otkrile da je na području Sjeverne Amerike kupljeno 4,3 milijuna PPV prijenosa.

Samim time, May/Mac spektakl se smjestio na drugo mjesto u povijesti, odmah iza susreta Mayweathera i Mannyja Pacquiaa iz 2015. godine.

No način na koji je Showtime prezentirao informacije nije se svidio predsjedniku UFC-a pa je tako Dana White u razgovoru za Yahoo! Sports otvoreno poručio da Showtime radi loš posao, a njihov izvještaj o PPV prodaji po njemu je ‘pun govana’.

“Znate, razmislite o ovome… Briga me za Showtimeovo izvješće koje je puno govana. Ovo je najveća borba u povijesti borilačkih sportova. Meč je ostvario preko 6.7 milijuna kupnji, a bez tehničkih problema bi to bilo bliže brojci od sedam milijuna. To je bio najveći event ikada. Bio je to i najveći boksački event, bez boksača. Samo je jedan boksač bio uključen u borbu”, kritizirao je White, a na odgovor iz Showtimea nije se dugo čekalo.

“Čini se da je uzrujan jer smo počinili grijeh tako što smo rekli istinu. Čudno je da je istina izrečena u objavi za medije nešto vrijedno preziranja”, reagirao je Stephen Espinoza, jedan od čelnih ljudi Showtimea.

Ubrzo se javio McGregor te ponovno napao čovjeka kojem je priuštio dosta neugodnosti tijekom promocije tog meča.

“Začepi usta. Kome se jebe za brojke u Sjevernoj Americi kada smo mi globalni kraljevi, papčino. Broj jedan u svijetu”, poručio je Irac.

“LOL… samo što borba nije bila broj 1 u prihodima ni na svjetskoj razini”, ukratko je odgovorio Espinoza UFC-ovom prvaku preko Twittera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI