Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“McGregor i Mayweather će biti rigorozno testirani od strane USADA-e” | Fight Site

“McGregor i Mayweather će biti rigorozno testirani od strane USADA-e”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.07.2017 10:51h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Conor McGregor

UFC prvak Conor McGregor je odnedavno dio čak dva USADA-ina anti-doping programa. Osim što je redovito testiran od strane USADA-e kao UFC-ov borac, Irac će ovo ljeto biti testiran i kao boksač koji nastupa u boksačkom mega meču protiv Floyda Mayweathera 26. kolovoza.

“Gospodin McGregor je subjekt UFC-ovog anti-doping programa zato što je i dalje aktivni UFC borac, a dogovoren je i anti-doping program za meč Mayweather vs. McGregor”, potvrdio je za MMAFighting glasnogovornik USADA-e.

Prema informacijama kojima raspolaže popularni portal, McGregor u ovom trenutku još uvijek nije testiran u sklopu boksačkog anti-doping programa, što se može provjeriti i na web stranicama USADA-e koje sadržavaju povijest testiranja. No, kao UFC borac je u 2017. testiran čak pet puta, uključujući dva testa koja je odradio već u srpnju.

Mayweather je također testiran dva puta, također u srpnju, a to su bili prvi testovi koje je odradio od 2015. godine i meča protiv Andrea Berta prema USADA-inim web stranicama.

S druge strane, UFC prvak je samo u 2016. testiran nevjerojatnih 11 puta, a USADA u svakom trenutku mora znati gdje se nalazi 24 sata dnevno. Slična politika ga čeka i za drugi anti-doping program – onaj boksački kojem je upravo pristupio.

Poznato je kako je Mayweather u prošlosti žestoko inzistirao na anti-doping testiranjima svojih protivnika, a godinama je upravo ta odredba spriječavala realizaciju njegovog meča s Mannyjem Pacquiaom. Stoga MMAFighting navodi kako će testiranja u ovom slučaju biti rigorozna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI