McGregor: Ako pobijedim Mayweathera, ja sam novi P4P kralj boksa! (VIDEO)

K1 / Boks 24.08.2017 10:58h Autor:

Conor McGregor

Ako je želio iziritirati boksačku scenu do krajnjih granica (već ranije je postao omražena osoba u boksu), Conor McGregor je to vjerojatno vrlo uspješno učinio jučerašnjom izjavom prije posljednje press konferencije u Las Vegasu u kojoj je ustvrdio da će boksački sport dobiti novog P4P kralja. Dakako, kada on svlada Floyda Mayweathera ove subote 26. kolovoza u T-Mobile Areni!

UFC prvak je novinarima najprije predstavio poklon koji je dobio od slavne meksičke tvornice rukavice Cleto Reyes, koja mu je poklonila jednu poveću svoju ručno izrađenu rukavicu. McGregor je objasnio da se radi zapravo o ironiji jer Mayweather nije htio dopustiti da se boksa s meksičkim rukavicama ili bilo kojim rukavicama koje su punjene konjskom dlakom (takve su se koristile u 70-tim godinama).

“Floyd je poludio kada je vidio da sam dobio ove rukavice. Jer u ugovoru piše da ne smijemo koristiti nikakve meksičke rukavice, niti rukavice punjene konjskom dlakom”, zadovoljno se smijao McGregor pred novinarima pokazujući svoj poklon.

Kako mu se čini svijet profesionalnog boksa, sada kada je njegov dio?

“Boks je nevjerojatan s novim kraljem na tronu. To je prekrasan sport i izgledat će nevjerojatno s novim kraljem. On je trenutačno najbolji P4P borac na svijetu, a ako ga pobijedim, onda sam to ja. Vidjet ćemo što će se dogoditi, puno je mogućnosti. Puno je pojaseva, puno organizacija, puno stilova. Opcije su tu. Vidjet ćemo…”, zagonetan je McGregor.

Čitavo obraćanje novinarima pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI