Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweatheru ponuđen ludi iznos za povratak u ring | Fight Site

Mayweatheru ponuđen ludi iznos za povratak u ring

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.05.2016 10:26h Autor:

Floyd Mayweather (Instagram)

Floyd Mayweather je u rujnu prošle godine u meču s Andreom Bertom ostvario novu pobjedu u karijeri, obranio naslov i službeno otišao u mirovinu. No, ovih se dana počelo govoriti o povratku boksača koji nije doživio niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri.

Floyd Mayweather je u mirovinu otišao s 49 pobjeda u isto toliko mečeve. U nekoliko je navrata izjavio kako uživa trošeći svoje milijune, ali pojavile su se ponude za povratak i cifre koje se spominju mogle bi ga vrlo lako ponovo dovesti u ring.

“Svi me pitaju hoću li se vratiti. Sad sam sretan s ove strane konopaca i ringa. No, razgovarao sam s CBS-om i Showtimeom i nikada ne znate. Zasad sam ovako sretan.”, izjavio je Floyd Mayweather.

“Nude mi se ludi iznosi, lude su brojke u pitanju od devet znamenki. Ne znam što ćemo napraviti, ali zasad sam sretan ovako. Kad bih se vratio moralo bi se raditi o ponudi s devet znamenki i vjerojatno o borbi za naslov prvaka.” rekao je Mayweather koji je tako potvrdio da ima ponudu preko 100 milijuna dolara za povratak u ring.

Pitanje je samo koja je prva brojka u toj ponudi.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI