Mayweatherovi “snagatori” otkrivaju pozadinu sukoba s McGregorom (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.07.2017 11:19h Autor:

Screenshot

Dva zaštitara Floyda Mayweathera su niti krivi, niti dužni, postali zvijezde trećeg sučeljavanja slavnog boksača i Conora McGregora na njihovoj promotivnoj turneji koja se noćas prema hrvatskom vremenu zaustavila u New Yorku.

Na vrhuncu večeri, u trenutku kada su Mayweather i McGregor izmjenjivali uvrede na pozornici, Irac je navodno dobacio rasističku uvredu prema Floydovoj mnogobrojnoj obitelji koja se također nalazila na “stageu”. Osiguranje je krenulo na McGregora i na nekoliko trenutaka se činilo kako se fizički sukob neće moći izbjeći. No, na koncu je razum prevladao i uslijedilo je sučeljavanje koje je također prošlo bez sukoba.

Nakon incidenta dva Mayweatherova “bodyguarda” su dobila svojih pet minuta slave te je novinare zanimala njihova verzija onoga što se dogodilo na pozornici.

“Da je bacio ruke, bio bi kaos. Nitko nije bacio udarac. Kontolirao se, ali možeš osjetiti energiju, da bi moglo ekskalirati. Nikada ne bacam prvi udarac. Da je eskaliralo, eskaliralo bi. Na kraju dana svi imamo puno poštovanja prema ovome, vrijeme je da Floyd zasja i Conor da zasja. Mi smo tu da to osiguramo, lojalnost je najbitnija”, odgovaraju dva stručnjaka za sigurnost koja sa slavnim boksačem rade već četiri godine.

“Četiri godine smo s njim, svaki korak. 365 dana u godini, 24 sata dnevno. Svaki korak smo uz njega. Kada trenira, odmah smo pored njega. Svaku minutu njegovog života. Ako ide u kino, mi idemo s njim, to je takav posao 0-24. Poziv stigne i morate ići, ja živim dva života. Bio sam i za vrijeme kampa kada se spremao za Pacquiaoa, ali ovo je puno veće. Već sam predvidio da će ovo biti veće i prije nego što je počelo”, tvrdi jedan od zaštitara.

Upitan hoće li stvari eskalirati do kraja na posljednjoj postaji u Londonu, ova dva gorostasa ostaju suzdržani od prognoza.

“Ne znam, ne želim razmišljati o tome…”, odgovara jedan od njih.

Čitavu izjavu pogledaje u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI