Mayweatherova djevojka napadnuta od strane Conorovih navijača

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.07.2017 13:37h Autor:

Photo: Instagram

Britanski tabloid Daily Star piše o nemilom incidentu koji se dogodio prije nekoliko dana, a čija je žrtva bila djevojka slavnog boksača Floyda Mayweathera jr-a. – Abi Clarke.

Prema navodima u članku, Clark je napadnuta u svom domu kada joj je u prozor njezinog stana bačena cigla od strane navijača Conora McGregora. Cigla je sadržavala i poruku “Jebeš Mayweathere” – citat koji je McGregor konstantno ponavljao tijekom promotivne turneje koja je završila prije desetak dana.

“Bilo je strašno. Abi je potresena onime što se dogodilo. Kada su stigli susjedi, koji su joj došli pružiti pomoć, bila je u stanju napada panike. Sve ovo joj je došlo potpuno iznenadno i zato je u šoku. Tresla se još satima nakon napada. Ovo nije prvi put, ljudi su je napadali i na cesti, a na Instagramu dobiva vrijeđajuće poruke. Clarke i Floyd su u posljednje vrijeme postali vrlo bliski i njihov odnos raste. No, ovo što se dogodilo proteklog tjedna će sigurno utjecati na daljnji odnos. Zna, da ukoliko ga želi nastaviti viđati, morat će razmisliti o svojoj sigurnosti i morat će se na neko vrijeme preseliti iz stana”, otkrila je za Daily Star osoba bliska Mayweatherovoj djevojci.

Navodno je Abi već neko vrijeme žrtva žestokih napada na ulici gdje joj prolaznici dovikuju “da je plastična sponzoruša”, kao i “da će njezin dečko poginuti u meču protiv McGregora”.

Do boksačkog mega dvoboja Mayweather vs. McGregor je ostalo tek nešto više od mjesec dana. Meč je zakazan za 26. kolovoz i T-Mobile Arenu u Las Vegasu. Za sada se nitko iz tima Mayweather, niti tima McGregor nije obratio javnosti na temu ovog incidenta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI