Mayweatherov glavni menadžer nije krio iznenađenje Conorovim prolaskom vage (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.08.2017 10:24h Autor:

Leonard Ellerbe i Conor McGregor

Ako je vjerovati licu i ponašanju prvog čovjeka Mayweather promocijske kuće, Leonarda Ellerbea, čini se da su u Floydovom timu bili uvjereni kako Conor McGregor neće proći vagu. Naime, nakon što je rečena težina irskog borca, na Ellerbeovom licu se pojavila neke kombinacija iznenađenja i zabrinutosti.

Ellerbe je na početku McGregora gledao s osmjehom na licu, a i ponašanje Mayweathera dok se Irac penjao na vagu je odavalo njihovo raspoloženje. Odnosno, sve se čini kako su u “Money Teamu” bili uvjeren da McGregor neće zadovoljiti potrebnih 69.5 kilograma težine. No, nakon što je on došao u sjajnoj tjelesnoj spremi i s pola kilograma ispod granice, čini se da se pojavila zabrinutost.

Tako je Ellerbe, u trenutku kada je otkrivena težina, jednostavno u potpunosti promijenio izraz lica. Ne možemo biti sigurno u to, no čini se da je tu bila kombinacija nevjerice, zabrinutosti i malog šoka. Naime, Floyd Mayweather vjerojatno neće do meča vratiti gotovo niti kilogram, dok se za McGregora pretpostavlja da bi mogao vratiti preko 7 kilograma, što bi razliku dovela do gotovo deset kilograma. Kolika god da je Floydova tehnička superiornost, to je podatak koji ipak mora malo zabrinuti.

Iz Mayweatherovog tima su McGregoru osigurali sve prednosti koje su mogli. Dogovorili su težinu koja više odgovara Ircu te su se složili oko lakših rukavica. Floyd je to objasnio time da ne želi McGregoru dozvoliti nikakav prostor za izlike. No, da li je možda dozvolio previše?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI