Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather: Vraćam se ako “Canelo” postane previše arogantan! | Fight Site

Mayweather: Vraćam se ako “Canelo” postane previše arogantan!

K1 / Boks 25.01.2016 15:19h Autor:

Saul “Canelo” Alvarez vs. Floyd Mayweather

Umirovljeni boksački prvak Floyd Mayweather izjavio je ovih dana kako bi se mogao vratiti boksu i ponovno prebiti Saula “Canela” Alvareza ukoliko on postane previše arogantan.

Mayweatheru je jasno kako Oscar De La Hoya računa na “Canela” kao borca koji će mu donositi najveću zaradu. Međutim, ako on postane prviše arogantan, umirovljeni borac će osjetiti potrebu za povratkom i to samo kako bi ga prebio kao i u njihovom prvom susretu iz 2013. godine.

Kao što sam i prije rekao, De La Hoya računa na ‘Canela’. Ako se ja vratim u igru…znaš što sam ti napravio posljednji put i to bih mogao ponoviti, ali samo ako prijeđeš preko svake granice“, izjavio je Mayweather te nastavio udarati po Alvarezovom promotoru kojem nikako ne može oprostiti slike na kojima je obučen u mrežasti kombinezon.

Dobro je raditi s osobama popud Richarda Schaefera i Ala Haymona, ljudima koji se ne drogiraju, nose odijela i oblače se poput muškaraca. Naravno da sam ovime bocnuo Oscara De La Hoyu jer nemam poštovanja prema muškarcu koji se oblači u mrežasti kombinezon.

Podsjetimo, Mayweather se tijekom karijere sukobio i s De La Hoyom kojeg je još 2007. godine svladao podijeljenom sudačkom odlukom. Taj trijumf donio mu je WBC-ov pojas u supervelter kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI