Mayweather uvjeren da zna kakva će biti McGregorova taktika

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.08.2017 12:05h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather napokon je medijima progovorio nešto o taktici meča protiv Conora McGregor. No, ipak ne o svojom nego o tome što misli kako će mu se Irac pokušati suprotstaviti.

Budući da iza sebe ima 49 profesionalnih mečeva, teško je zamisliti stil boksa protiv kojeg Floyd Mayweather Jr. do sada nije imao posla. Ipak, ukoliko ga Conor McGregor želi savladati, morati će pronaći nešto čime će ga iznenaditi. Floyd ipak vjeruje da zna na čemu će se to temeljiti.

“Apsolutno znam što će raditi u našem meču. Čim krenemo, on će krenuti s mijenjanjem garda. Izaći će kao kontragard, ali neće dugo ostati u njemu. No, neće me time zbuniti, odraditi ću mu jedno pravo školovanje. Kada toliko mijenjaš, zapravo samo gubiš potrebnu energiju, bez razloga se trošiš”, rekao je novinarima koje je zanimalo kako gleda na ono što McGregor može ponuditi.

Iako je prije nekoliko dana izjavio kako je McGregor favorit na papiru, naravno da Floyd uvjeren u svoje mogućnosti te u svoju pobjedu. Čak toliko da je spreman dozvoliti svom protivniku svaku dozvoljenu prednost, samo da na kraju ostane bez ikakve izlike za poraz. A svojim bi porazom smatrao meč u kojem Irca neće završiti.

“Kao što sam već rekao, ukoliko dođemo do sudačke odluke, to će biti jednako kao da je on pobijedio. On govori kako neće proći više od četiri runde, ja sam također uvjeren kako nećemo doći do odluke. Želim ga pobijediti tako da mu dozvolim svaki vid prednosti za koji on smatra da ga može dobiti. Želim mu dozvoliti manje rukavice. Ono što mu ne želim dozvolit je prostor za ikakve izlike nakon meča”, želi se osigurati Floyd.

Do meča je ostalo još 13 dana te više nema previše vremena za kalkulacije. Posljednje taktičke varijante se pripremaju te 26. kolovoza slijedi spektakl u T-Mobile Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI