Mayweather ‘udario’ po Whiteu zbog mizernih plaća UFC-ovih boraca (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.10.2016 16:45h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Dana White

Floyd Mayweather se ponovno našao u razgovoru čija je tema bio UFC i njegov potencijalni susret s Conorom McGregorom, no ovoga je puta umirovljeni boksač isti iskoristio kako bi kritizirao predsjednika danas vodeće svjetske MMA promocije.

Novinar ESNewsa je tako zatražio Mayweathera za komentar na izjave Dane Whitea prema kojima bi se on i McGregor mogli boriti, ali samo u UFC-ovom oktogonu. No umjesto toga je dobio odgovor kojim je “Money” kritizirao Whitea zbog mizernih plaća UFC-ovih boraca.

“Lako je čovjeku koji i sam nije borac u kontaktnom sportu govoriti. Lako mu je dolaziti do hrpe novca preko UFC-ovih boraca koji nisu dobro plaćeni, dok on živi bolje od njih. Postoji razlika… kada kažu pogledajte Floyda kako živi bolje od svojih boraca, to nije isto, jer ja sam i sam bio borac tako da sam radio na obje strane”, izjavio je Mayweather pa odgovorio na pitanje hoće li boks uvijek biti veći od MMA-a:

“Mi smo prvi započeli s težinskim kategorijama, koje UFC prije uopće nije imao. Boks je legendaran, ta priča ide stotinama godina unazad”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI