Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather: Svatko normalan vidi da je Pacquiao na steroidima | Fight Site

Mayweather: Svatko normalan vidi da je Pacquiao na steroidima

K1 / Boks 03.05.2012 12:21h Autor:

Manny Pacquiao i Floyd Mayweather (photo:allsportseverything.com)

Iako ga za vikend čeka meč s Miguelom Cottom, Floyd Mayweather Jr. ne može izbjeći pitanja o Mannyju Pacquiau.

U intervjuu za ESPN pitanje o meču s Filipincem okinulo je desetominutni govor. Mayweather je još jednom rekao kako je “svima sa zdravim razumom” jasno da Pacquiao koristi doping i ulazak u ring s njim bio bi rizik po njegovo zdravlje.

“Zdravlje je važnije od ičega. Znate zbog čega? Kad moja karijera završi, ako ja budem patio zbog nečega što se dogodilo za vrijeme borbe ne mogu doći vama i reći: trebam novac.”

Dodao je kako misli da boksački svijet uopće ne zanima koristi li Pacquiao ili ne  i da želja za tom borbom nadilazi bilo koja pitanja o njegovoj sigurnosti.

“Ljudi kažu: j… nam se uzima li ili ne, samo hoćemo vidjeti meč. J… nam se za tvoje zdravlje i j… nam se za tvoju obitelj.”

Potom je napao Boba Aruma, promotora koji predstavlja Pacquiaa i Dona Kinga zato što ne brinu za dobrobit boksača. Meč Mayweathera i Pacmana bio bio najunosniji u povijesti boksa.

“Don King i Bob Arum ne vide kroz oči borca zato jer oni nisu borci. Sve što njih zanima je j… novac. Ja brinem za dobrobit boksača jer sam i sam boksač. Ja znam kako je imati slomljeno rebro do kraja života. Znam kako je pišati krv. Vi ostali nemate pojma o tome.”

Mayweather je ukazao na Pacquiaov put kroz kategorije i povećanje snage koje je došlo s tim. To vidi kao jasan znak korištenja steroida. Od 2008. Filipinac je osvajao naslove u pet težinskih kategorija i ostvario četiri nokauta u devet nastupa.

“Meni su trebale godine da dođem do toga. Dižem se u kilaži, ali ne prolazim lakoćom kroz proklete protivnike. On ima 48 kilograma i onda odluči razbiti Cotta.”

Mayweather je profesionalnu karijeru počeo 1996. s 59 kilograma, a meč s Cottom se održava do 70 kilograma. Prije nekoliko mjeseci propali su posljednji pregovori o najzanimljivijem meču u svijetu boksa trenutno. Pacquiao je pristao na testiranje, a nakon toga je kao novi problem iskrsnuo novac. Mayweather inzistira na tome da je njegova ponuda od 40 milijuna dolara Pacquiau poštena, dok bi on zadržao 100 milijuna plus udio od PPV-a.

“Takav je svijet. Vi novinari pišete Floyd je uplašen. Ne, Floyd brine za svoju obitelj. Floyd je pametan. Svi zasigurno znate da se ne bojim. Svi to znate” završio je Mayweather.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI