Mayweather stariji smatra da će se njegov sin još jednom boriti protiv McGregora

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.09.2018 13:52h Autor:

Floyd Mayweather Jr. i Conor McGregor

Iako se u posljednje vrijeme više ne govori o tome, Floyd Mayweather stariji smatra kako će do drugog meča između Conora McGregora i njegovog sina vjerojatno doći.

Špekulacije o novom boksačkom izletu Conora McGregora trenutno nisu aktualne iz vrlo poznatih razloga, odnosno znajući kako se Irac priprema za veliki MMA povratak i borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Tek je malo internet prepucavanja između njega i Floyda ponovno kratko potpalilo tu vatru, no fokus se ponovno vratio na MMA. Ipak, komentar svega dao je Floydov otac, koji vjeruje da će do drugog meča doći, nakon što McGregor odradi ono što ima ispred sebe.

“Meni se čini kako će on i Conor McGregor odraditi još jednu borbu. Tako meni osobno sve izgleda, no ne mogu ništa sa sigurnošću tvrditi. Po Floydu vidim da se želi boriti, a mislim kako je takvog stava i McGregor. Čak i da se ne želi boriti u ovom trenutku, opet će se boriti s ciljem da pokaže ljudima što može. A to je zapravo ništa”, rekao je Mayweather stariji, koji sina ne viđa toliko često, budući da se bavi svojom vlastitom dvoranom u kojoj provodi većinu vremena.

Nakon što je Floyd prvi meč odradio uz malo sporiji start, gdje je zapravo išao osjetiti što McGregor može, Floyd stariji je uvjeren kako bi drugi meč bio puno jednostraniji, odnosno da bi Irca njegov sin tek tada zapravo demolirao.

“Ovog puta bih se ja osobno potrudio da ga iznesu iz ringa, zapravo da ga iznesu van iz cijele ove igre i da više nikada ne dobije želju vratiti se. Conor želi pobjedu u tom meču, a nikada ju neće dobiti. No, interes će svakako postojati.”

Znajući koliki su Floyd i Conor ljubitelji novca, naravno da je drugi meč uvijek moguć. Ipak, pitanje je koliko bi interesa privuklo ovog puta, odnosno kakvo bi se marketinško remek djelo moralo odraditi da drugi meč privuče čak i približnu pažnju kao prvi okršaj, koji je ispred sebe imao rijetko viđenu PR mašineriju. Za sada ne možemo znati ništa o tome, nego ćemo s velikim zanimanjem pratiti McGregorov povratak u UFC kavez. Nakon što odradi borbu 6. listopada, sigurni smo kako je ponovno sve moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI