Mayweather stao ispred novinare: Znam sve o Conoru, znam točno koliko je težak u ovom trenutku! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.08.2017 11:10h Autor:

Screenshot

Floyd Mayweather junior je uglavnom šutio posljednjih mjesec dana. Nakon završetka promotivne turneje u četiri svjetske metropole, bivši višestruki svjetski prvak se povukao u osamu svog trening kampa te je naporno trenirao za meč protiv Conora McGregora.

I dok je Irac s javnosti dijelio pojedinosti sa treninga i sparinga, te se njegov kamp na koncu pretvorio u “reality show” Mayweather se odlučio na konzervativniji pristup. Sada, kada je do priredbe u Las Vegasu ostalo tek 15 dana, slavni boksač je okupio novinare u svojoj dvorani, te je napravio veliku press koferenciju te je pred njima odradio javni trening.

“Conor je ratnik, on je pravi borac. No, ja ne smijem razmišljati o njemu, nego se moram koncentrirati na ono što ja radim. Ne smijem ga nikako potcijeniti, zato u dvorani radim maksimalno jako. Moj posao je da uđem u ring i odradim taktički plan koji smo dogovorili. Ne smijem nikada potcijeniti nikoga, pa niti Conora McGregora”, rekao je na početku druženja s novinarima Mayweather.

Upitan zašto proučava svoje protivnike do te mjere da zna sve i o njihovom privatnom životu, Mayweather odgovara da se radi samo o odrađivanju njegove domaće zadaće.

“Morate znati sve o protivniku. Ne samo o tome kako trenira, nego i kako živi. Pije li, koliko li pije. Sve su to detalji koji se zovu dubinska provjera protivnika. Recimo sada već znam koliko Conor teži. Znam da je bio nešto malo pretežak, sada je na 160 fundi. Znam da je spustio. Znam što se događa. Ali ne, nisam dobio te informacije od Paulieja Malignaggija”, otkriva Mayweather.

Čitavo Mayweatherovo družene s novinarima pogledajte u videu:

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI