Mayweather spustio Whiteu: “Sjećam se kada si mi nosio torbe, a onda si obrijao glavu i postao opasan” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.01.2017 10:58h Autor:

Leonard Ellerbe i Floyd Mayweather (Instagram)

Nastavlja se prepucavanje između Dane Whitea i Floyda Mayweathera Jr.-a.

Podsjetimo, predsjednik UFC-a je javno iznio ponudu koja je uključivala po 25 milijuna dolara i PPV udio, kako za Conora McGregora tako i za Mayweathera. Na istu se ‘Money’ samo nasmijao nazvavši Whitea “jebenim komičarem”. White je tada ubrzo odgovorio, a nije se dugo čekalo ni na novu reakciju bivšeg boksačkog prvaka.

Mayweather je tako u razgovoru za FightHype otkrio kako je posljednji put 25 milijuna zaradio prije deset godina te je u nastavku intervjua iznosio impresivne brojke koje je ostvario svojim nastupima. Osim pogleda na financijsku stranu ponude, umirovljeni boksač se prisjetio prošlosti koju dijeli s Whiteom.

“Ne želim pričati s Danom Whiteom. Prisjetite se, Dana je bio igrač, bio je šef, ali mali šef. Veliki šefovi su bili braća Fertitta. No oni su prodali UFC pa je Dana postao samo zaposlenik. Dana White – sviđa mi se Dana White, nemam ništa protiv njega, no sjećam se kada se on motao oko mene i Jeffa Mayweathera i nosio mi torbe. Dana, sjećam se kada si mi nosio torbe i sjeti se kako sam bio dobar prema tebi. Zbog tebe sam imao ‘Bullenbeisser’, prišivku na hlačicama (Bullenbeiser je bila marka boksačke opreme koju je posjedovao Dana White, op.a.). Uvijek sam bio dobar prema tebi. No onda je odjednom obrijao glavu i postao je opasan lik.

Reći ću samo ovo – zašto svaki put kada McGregor nastupa, Dana White, koji je zaposlenik, zaradi više od njega kada je Conor taj koji se bori”, upitao se na kraju Mayweather.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI