Mayweather: Prije i nakon meča ću biti u svom striptiz klubu, borbu posvećujem Malignaggiju!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.08.2017 15:55h Autor:

Paulie Malignaggi i Floyd Mayweather

Iako borbom protiv Conora McGregora riskira ostavštinu koju je gradio preko dvadeset godina, a u jednu ruku i reputaciju čitavog boksa, Floyd Mayweather Jr. satima uoči dvoboja s MMA zvijezdom djeluje poprilično opušteno.

Mayweather je sinoć na vaganju za veliki event popričao s Showtimeovim timom koji će komentirati borbu te je otkrio kako planira provesti posljednje sate uoči povijesnog događaja.

“Otići ću kući. Moja kuharica će mi nešto spremiti. Možda se odem provozati Ferrarijem ili Bugattijem. Posjetiti ću svoj striptiz klub i tamo ‘visiti’. Zatim ću se vratiti doma, naspavati se, doći ovdje i rasturiti i onda se vraćam kući… Prije borbe smo u mom Girl Collection klubu, a tamo ćemo biti i nakon borbe.”

Neporeženi boksački čarobnjak nije skrivao zadovoljstvo činjencom da će u ovom, vjerojatno posljednjem meču karijere, oboriti vlastiti rekord zarade s vrtoglavih $350 milijuna.

“Showtime, mi smo najbolji Želim se zahvaliti Showtimeu i CBS-u jer su vjerovali u mene. U samo tri borbe… Za Canela ste mi dali $100 milijuna, za borbu s Pacquiaom ste mi dali $300 milijuna i sad ćete mi dati $350 milijuna. Volim Showtime.”

Tokom intervjua Mayweather je sjedio stisnut uz svog prijatelja Paulija Malignaggija kojem je posebno posvetio ovaj meč i tako još jednom psihološki bocnuo Irca. Podsjećamo, Malignaggi je kao sparing partner pomagao McGregoru u pripremama za meč, ali je ljutito napustio kamp nakon što su isplivale fotografije sa sparinga, i preko noći postao Irčev “neprijatelj”.

“Posvećuem ovu borbu raznim ljudima, ali također je želim posvetiti ovom čovjeku ovdje, Paulieju.”

Mayweather i McGregor se bore noćas u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI