Mayweather potvrdio priču oko prelaska u MMA, uskoro kreće trenirati s Woodleyjem : “Na skali od 1 do 10, svoje hrvanje bih ocijenio sa 7” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 20:07h Autor:

Floyd Mayweather Jr

Floyd Mayweather Jr. potvrdio je priču Tyrona Woodleyja koji je prije tjedan dana otkrio da bi upravo on trebao pripremati neporaženog boksača za potencijalni prelazak u MMA svijet.

Mayweather navodi da još uvijek nije započeo sa spomenutim treninzima, ali isto tako ističe da su oni uskoro na meniju. Ono u čemu se neporažena boksačka zvijezda ne slaže s UFC-ovim prvakom je vrijeme koje će mu biti potrebno za potpunu prilagodbu. Podsjetimo, Woodley je procijenio kako bi mu za to bila potrebna dva i pol mjeseca, dok je Mayweather ipak bio nešto skromniji u tim procjenama.

“Pričali smo i uskoro ćemo početi zajedno trenirati. No, trebat će mi ipak malo više vremena od onog što je on rekao. Možda čak i šest do osam mjeseci. Koliko god bude potrebno, najvažnije je da sve bude učinjeno na ispravan način”, rekao je Floyd u razgovoru za TMZ.

Jedan od najboljih boksača u povijesti ipak nije bio toliko skroman kada je trebao ocijeniti svoje vještine u područjima s kojima se ne susreće u boksu, barem kada govorimo o hrvanju.

“Mogu hrvati. Moje hrvanje nije toliko loše. Od jedan do 10, ocijenio bih ga vjerojatno sa sedam. Mislim da bi to mogli podići do devetke. Naravno, ruke bih na skali od jedan do 10 ocijenio sa 100. Dok je priča s kickovima vjerojatno oko četvorke”, izjavio je Floyd koji je još ranije u istom razgovoru otkrio da bi mu upravo kickovi mogli stvarati najviše problema.

A kolika je vjerojatnost da Mayweathera zaista uskoro vidimo u oktogonu? Prema njemu, čini se velika, no tu će definitivno ogromnu ulogu odigrati novac, a svi znamo da Floyd nije jeftin…

“Sve je u pravim brojkama, a oni će te brojke prezentirati i zajedno ćemo to realizirati”, zaključio je ‘Money’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI