Mayweather otkrio koliko će utrpati u džep za današnji meč protiv Nasukawe

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 31.12.2018 10:37h Autor:

Tenshin nasukawa i Floyd mayweather

Još je malo vremena ostalo do nastupa slavnog Floyda Mayweathera na RIZIN-u 14. Amerikanac će danas iza podneva odraditi egzibicijski meč protiv Tenshina Nasukawe na završnoj priredbi RIZIN-a u 2018. godini, a ujedno u glavnoj borbi večeri.

Podsjećamo kako će se meč o kojem se dosta pisalo posljednjih tjedana održati u formatu od tri runde po tri minute. Pravila su ranije objavljena, a Mayweather je recentno otkrio i koliko će zaraditi za ovaj, kako ga on naziva, “sparing od 9 minuta”.

“Što bi mi vi rekli da vam ja kažem kako ću zaraditi 9 milijuna dolara za sparing od 9 minuta u Tokiju? Bi li i vi učinili isto? Ja to zovem devetominutnom šetnjom!”, napisao je Mayweather na svom Instagramu otkrivši tako koliko će zapravo inkasirati od dvoboja s Nasukawom.

U meču će Nasukawa nositi rukavice od 8 unci, a Mayweather 2 unce veće. Ukoliko ne bude prekida unutar 9 minuta dvoboja, suci neće proglasiti protivnika. I u konačnici valja naglasiti da se ovaj dvoboj neće bilježiti kao službeni pa niti u slučaju poraza Mayweather neće ostati bez svog savršenog “scorea”.

Upravo je velik honorar koji RIZIN mora iskrcati za Mayweathera rezultirao propašću Filipovićevog već tradicionalnog novogodišnjeg nastupa. Čitavu 2018. godinu smo vjerovali da će Cro Cop nastupiti na RIZIN-u 14 kako je i sam najavio. U konačnici se nije uspio dogovoriti oko honorara jer, kako je otkrio u intervjuu za Večernji list, organizatori radi Mayweathera nisu imali dovoljno velik proračun i za njega.

 

View this post on Instagram

 

What if I told you I was making $9,000,000 for 9 minutes of sparring in Tokyo Japan would you do the same if you were me? I like to call it a 9 minute walk thru. #Tokyo #Japan

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI