Mayweather osudio usporedbe s McGregorom: “Slon je toliko velik da ni ne vidi mrave”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.11.2016 11:24h Autor:

Floyd Mayweather

Floydu Mayweatheru izgleda nisu dobro sjele usporedbe s Conorom McGregorom kojeg su neki nakon posljednje pobjede predstavili kao njegovu MMA verziju. Ovoga puta neporaženi boksač nije pričao o njihovom potencijalnom sudaru, već je oštro osudio, prema njemu, neprimjerene usporedbe.

“Nisam znao da je Conor McGregor neporažen. Nisam znao da je 20 godina vladao MMA-om kao neporaženi svjetski prvak u pet različitih kategorija. Tako da pretpostavljam kako mi otkrivate nešto novo jer govorite da je on Floyd Mayweather MMA-a. Prema tome, pokušavam saznati je li on ikad u jednoj večeri zaradio 300 milijuna, 100 milijuna ili možda 70 milijuna dolara?” – sarkastičan je bio Mayweather u razgovoru za TMZ pa nastavio:

“Ja sam legenda, živa legenda. Boksu sam dao godine i godine teškog rada – krv, znoj i suze. Imao sam sjajan tim i odličan niz. Mislim kako je vrijeme da Conor nastavi raditi svoj posao, ali ga nikad ne uspoređujte sa mnom. To je totalno nepoštovanje. Još jednom, ja sam slon, a slon se ne ‘kači’ s mravima. On je toliko velik da ni ne vidi mrave”, zaključio je jedan od najuspješnijih sportaša u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI