Mayweather o “trash talku”: Došao sam tiho, čekao sam, a onda sam istresao svoj arsenal

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.07.2017 11:01h Autor:

Ilustracija

“Bilo je zanimljivo. McGgregor je bio zabavan, ja sam bio zabavan. To su fanovi htjeli”, izašavši pred novinare bivši višestruki svjetski boksački prvak i prema mnogima najbolji P4P boksač svijeta Floyd Mayweather je opisao svoje prve dojmove prvog sučeljavanja s Conorom McGregorom.

“The Money” nije htio prihvatiti pobjedu u prvom sučeljavanju. Kaže da je bitnije ono što će se dogoditi u ringu…

“Ne, ovdje se radi o zabavi. Bitno je samo ono što se dogodi 26. kolovoza. Bitno je da sam se ja zabavio, vjerujem da se i on zabavio. Bilo je dobro.”

O fanovima koji su bili na strani McGregora:

“Zapamtite ovo. Već sam ranije to rekao. Ja želim samo dio slave. Ako netko ima 20 milijuna sljedbenika, bolje je da ima 20 milijuna dolara u banci. Ja biram zaradu u odnosu na novac.”

O poreznim problemima:

“Na pozornici sam izvadio ček od meča s Pacquiaom. Nisam ga niti unovčio još, a radi se o 100 milijuna dolara. Imam odvjetnika za porez. On sve rješava i sve je u redu. Još uvijek imam 3 privatna aviona. Ne jedan, nego tri. I dalje imam kuće, bogatsvo i svaki mjesec zarađujem milijune.”

O “trash talku” na kraju sučeljavanja:

“Bilo je dobro i uzbudljivo. Bilo je to dobro sučeljavanje. Normalno… mnogo trash talka. On će pričati, ja ću pričati. Bio sam u toj situaciji i ranije. Došao sam tiho, čekao sam, a onda sam istresao svoj arsenal.”

“To je bio normalan trash talk. Neovisno radi li se o boksu ili MMA-ju. Isto je. On je ratnik, ja sam ratnik. Normalan trash talk.”

O veličini McGregora:

“Zadnji put kada sam provjerio, veličina tu nije bitna. Radi se o tehnici i znanju. On ima znanje, ja imam znanje. Veći je, duži je, mlađi je i aktivan je. Ja sam neaktivan, vidjet ćemo.”

O McGregorovim boksačkim kvalitetama:

“On ima mladost na svojoj strani. On je u dvadesetima, ja sam u četrdesetima. Kada ste me gledali udarao sam u tvrdu vreću, zato sam izgledao brzo. On tvrdo udara. Nokauter je. On ne mora mene udariti da bih to znao. Treba samo pogledati njegove rezultate. Još uvijek ne znam koji će mi biti plan u tom meču, razgovarat ću s ocem pa ćemo vidjeti. Obojica idemo na nokaut. Svi žele vidjeti suze, znoj i krv. To će i dobiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI