Mayweather nakon borbe: McGregor je puno bolji nego što sam mislio!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.08.2017 08:22h Autor:

Coor Mcgregor & Floyd Mayweather

U borbi koju je s nestrpljenjem pratio čitav svijet Floyd Mayweather Jr. obranio je reputaciju boksa i bez poteškoća porazio UFC zvijezdu, Conora McGregora. Mayweather je u Las Vegasu Irca nadmudrio, tehnički i kondicijski nadmašio i u konačnici slavio tehničkim nokautom u desetoj rundi.

“On je težak protivnik”, rekao je Mayweather u intervjuu odmah nakon meča. “Mislim da smo fanovima dali što su htjeli vidjeti. Rekao sam da im dugujem zbog borbe s Pacquiaom, da ću ići naprijed i prirediti šou. Mislim da sam im to i dao.”

“Garantirao sam svima da ova borba neće ići do kraja. U pitanju je bila reputacija boksa. Boks je vraški sport. MMA je vraški sport. I želim se zahvaliti fanovma iz Irske i čitavog svijeta što su nas došli podržati.”

Iako je Mayweather u svom pedesetom profesionalnom nastupu borbu odradio rutinski ipak je pohvalio u ringu zelenog MMA borca.

“Puno je bolji nego što sam mislio. Koristio je drugačije kuteve. Bio je težak protivnik, ali ja sam večeras bio bolji.”

McGregor je u prve tri runde preuzeo inicijativu, no kako je vrijeme odmicalo Mayweather je počeo pojačavati tempo sve dok nije došao do finiša u kasnijim rundama.

“Naša taktika je bila da si uzmemo vremena. Krenemo na njega i pustimo ga da rano ispuca svoje najjače udarce i zatim ga završimo kasnije. Pričao sam o tome s ocem. U MMA-u on se 25 minuta bori jako žestoko, ali nakon toga počne usporavati.”

I na kraju, četrdesetogodišnji Mayweather je poručio kako je ovo definitivno bila njegova posljednja borba.

“Dame i gospodo, ovo je bila moja posljednja borba. To je sigurno. Večeras sam izabrao pravog partnera za ples. Conore McGregore, ti si pravi šampion. A Irskoj poručujem, volimo vas.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI