Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather komentirao sparing McGregora i Malignaggija: “Ovo nije trebalo potrajati 12 rundi!” | Fight Site

Mayweather komentirao sparing McGregora i Malignaggija: “Ovo nije trebalo potrajati 12 rundi!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.08.2017 17:41h Autor:

Conor McGregor, Paulie Malignaggi, Floyd Mayweather Jr

I Floyd Mayweather Jr. je napokon odlučio prokomentirati sparing nakon kojeg je nastala neviđena sapunica u kojoj posljednjih tjedana glavnu ulogu igraju Conor McGregor i Paulie Malignaggi.

Jednostavno rečeno, Mayweather nije nimalo impresioniran onime što je Irac ponudio u kratkim isječcima koji su pušteni u javnost. Štoviše, mišljenja je kako je sparing UFC-ovog prvaka i nespremnog umirovljenog boksača trebao završiti prije isteka 12. runde.

“Mi ovdje osuđujemo Paulieja, čovjeka koji je umirovljen, koji radi kao komentator i koji putuje svijetom. On uopće nije trenirao, a ušao je u ring s likom koji je u svakodnevnom treningu. Iskreno, ovo nije ni trebalo potrajati 12 rundi, ne s mladim sportašem”, izjavio je Mayweather prilikom razgovora s predstavnicima medija.

“Imao sam prilike pogledati objavljene isječke”, nastavio je ‘Money’, “Bilo je to zanimljivo, ali bilo je tu i puno prljavih, ilegalnih udaraca, poput onih u potiljak. Bilo je tu i puno grapplinga, hrvanja i to je moje iskreno mišljenje”, uočio je neporaženi boksač te nadodao kako se nada da će u njihovom meču sudac biti pošten prema obje strane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI