Mayweather komentirao kaos s UFC 229 priredbe: “Jako neprofesionalno, siguran sam da će Khabib dobiti ogromnu novčanu kaznu”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.10.2018 10:43h Autor:

Conor vs. Floyd

Priča o kaosu s kraja UFC 229 priredbe nije mogla zaobići ni Floyda Mayweathera Jr-a.

Neporažena boksačka legenda je svoj posljednji meč odradila upravo protiv Conora McGregora pa je iz tog razloga novinarima ITB-a bilo zanimljivo čuti kako gleda na sva događanja koja su se dogodila neposredno nakon što je Irac poražen od Khabiba Nurmagomedova.

S druge strane, Floydovo mišljenje ima dodatnu snagu jer je i on sam jako dobro upoznat s radom Atletske komisije države Nevade, a čak je i bio dio sličnog incidenta u prošlosti – onog koji je izbio 2006. godine kada se borio sa Zabom Judahom.

“Znam da se McGregor borio, ali nisam baš upoznat s njegovim protivnikom. Ono što znam je da se radi o neporaženom liku. Čuo sam da je taj tip nakon borbe preskočio ogradu i započeo tučnjavu s ljudima u publici. To je jako neprofesionalno od njega i siguran sam da će dobiti ogromnu novčanu kaznu. Kažem to jer je jako visoka kazna bila kada sam se borio s Judahom. Nisam ju ja dobio, ali mislim da je Judah ili moj ujak Roger, ili možda Leonard Ellerbe. Mislim da se radilo o sedmeroznamenkastom iznosu. Tako da tog tipa koji je preskočio ogradu čeka luda kazna”, komentirao je Mayweather.

Iz izjave proslavljenog boksača možemo zaključiti da baš i nije najbolje upućen sa svim događanjima iz te večeri. Tako, primjerice, ne spominje da je cilj Khabibovog napada bio Dillon Danis, a izgleda kako nije upoznat ni s informacijom da je McGregor isto sudjelovao u neprimjerenim radnjama unutar oktogona.

Pored svega, Floyd i nije baš bio točan kada je spominjao kaznu iz incidenta u vrijeme njegovog meča. Naime, tada je zbog nastalog kaosa Zab Judah bio kažnjen s 250 000 dolara, Yoel Judah sa 100 000, Roger Mayweather s 200 000, a Ellerbe s 50 000.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI