Mayweather još nije potpisao ugovor, Pacquiao mu je dao rok!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 22:37h Autor:

Manny Pacquiao

Prošlog vikenda, Bob Arum je potvrdio da je Manny Pacquiao pristao na sve uvjete koje su dali predstavnici Floyda Mayweathera. PacMan i njegovi zastupnici su pristali na održavanje meča 2. svibnja u Las Vegasu te 60/40 podjelu novca u korist Amerikanca, no to i dalje nije Mayweathera nagnalo da potpiše ugovor.

Činilo se kao da će se napokon dogovoriti mega borba dvojice ponajboljih boksača današnjice, no čini se kako ćemo još malo pričekati na objavu meča. Floyd nije potpisao, a Top Rank mu je dao rok do isteka ovog mjeseca.

"Moj promotor i ja smo pristali na sve dane uvjete bilo čega što su zatražili. Samo čekamo da Floyd stavi svoj potpis na ugovor, " rekao je Manny za LA Times, priznajući kako ne zna gdje je 'zapelo'.

"To je težak dio- hoće li pristati na meč ili ne. Moramo ubrzo saznati jer ćemo krenuti dalje i odabrati novog protivnika ako se Mayweather ne želi boriti."

"Dali smo im rok. Do kraja ovog mjeseca. Nisam siguran hoćemo li se boriti. Fanovi zaslužuju ovu borbu. Mi čekamo na potpisani ugovor. Sad je sve na Floydu," rekao je Filipinac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI