Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather i Pacquiao pred dogovorom: Već poznati grad i mjesec ovog mitskog meča?! | Fight Site

Mayweather i Pacquiao pred dogovorom: Već poznati grad i mjesec ovog mitskog meča?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.01.2015 10:43h Autor:

Manny Pacquiao

Prema pisanju uglednih američkih medija, koji navodno imaju insajderske informacije, pregovori između dva najveća boksača današnjice Floyda Mayweathera jr.-a i Mannyja Pacquiaoa napreduju u pozitivnom smijeru. Navodno je potrebno još samo sedam do deset dana da se čitava priča zaključi i da se potpiše konačan ugovor.

Prema istom izvoru, već u ovom trenutku dvije strane su se dogovorile o lokaciji gdje bi se ovaj mitski dvoboj održao, kao i o doping testovima koji su u prošlosti bili veliki uteg održavanju ovog boksačkog meča. Izbor tvrdi da će se boksački spektakl održati u MGM Grand Areni u Las Vegasu.

Ono što je još predmet sporenja i pregovora jest datum, kao i kako će se podijeliti zarađeni novac. Pacquiaov tim navodno traži 60-40 podijelu "plijena" što Mayweatherovoj strani i nije tako mrsko iako se kritičari slažu da bi pravednija podijela bila 70-30 ili 65-35 s obzirom na lošije rezultate Pac-mana posljednjih godina i velik pad prodaje njegovih mečeva na PPV usluzi. Naravno ove brojke idu u Mayweatherovu korist s obzirom da je još uvijek neporažen i drži dvije titule (WBA/WBC), a Pacquiao samo jednu (WBO).

Dvoboj će se prema svemu sudeći emitirati paralelno i na HBO-u i na Showtimeu, no još uvijek nema konkretnih dogovora između četiri strane te su oni također planirani za što skoriji datum. Kada je u pitanju datum, govori se o svibnju ili lipnju, no većina analitičara smatra da je to potpuno nebitno jer će se raditi o jednom o najvećih boksačkih mečeva u povijesti neovisno o tome kada će se točno održati. Ipak lipanj ostavlja više marketinškog prostora pa se vjeruje da će upravo taj mjesec biti najizgledniji.

Boksačka i sportska javnost s nestrpljenjem iščekuje rasplet…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI