Mayweather i Malignaggi: “Conore naivčino, poslao sam Paulieja u tvoj kamp! Znam sve!” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 10:53h Autor:

Screenshot

Ako su Conor McGregor i Dana White mislili da je njihova bila zadnja u sukobu s bivšim svjetskim prvakom Paulijem Malignaggijem, prevarili su se. Floyd Mayweather je još jednom pokazao i dokazao da se radi o majstoru mentalnog ratovanja. Samo dva dana prije ulaska u ring s Conorom McGregorom u najvećem komercijalnom meču u povijesti boksa, Mayweather je izveo prilično pokvaren trik, kojim očito želi uzdrmati koncentraciju svog protivnika.

U četvrtak se, naime, u njegovoj dvorani pojavio Malignaggi. Bivši dvostruki svjetski prvak nikada nije niti skrivao da je Mayweatherov prijatelj, a sada je zajedno s njim izveo performans u kojem tvrde da je Malignaggijev odlazak u McGregorov kamp bio pomno planiran, a da je Paulie poslužio kao Mayweatherov špijun.

“Ovo je Paulie, Paulie je oduvijek bio moj prijatelj. Čak sam mu i rekao kada me nazvao. Pitao me želim li da ode u Conorov kamp. Na što sam mu odgovorio: apsolutno jebeno da!”, rekao je u uvodu videa Mayweather dok je Malignaggi samo ponavljao “Naivci, naivci…”

Zatim je Floyd prekrižio McGregor na plakatu i iznad svog imena je napisao 50 sugerirajući svoju 50. profesionalnu pobjedu.

“Ne brini Paulie, sada ćemo otići do moje kuće i diskutirat ćemo o taktici. Pričat ćemo o svakom detalju. Ne briniti se. Paulie, hvala što si otišao tamo, kao šo sam te zamolio da odeš. Izgledalo je dobro kada te zgrabio i bacio. Spremni smo”, smijao se zadovoljno Mayweather u kameru.

Poznato je kako je Malignaggi morao potpisati ugovor o tajnosti kada je pristupio Mayweatherovom kampu. No, u protekla dva tjedna taj je ugovor prekršio u mnogo navrata diskutirajući u medijima o raznim detaljima sa sparinga. McGregor na to nije reagirao.

Što će se dogoditi sada kada je zajedno s Mayweatherom izveo ovaj performans?

Zanimljivo će biti vidjeti i reakciju Showtime televizije na kojoj će Malignaggi, kao stručni sukomentator, prenositi meč. Čelnik te televizijske kuće je u srijedu potvrdio da će Paulie ostati komentator na prijenosu i da uživa njihovo povjerenje, no u tom trenutku vjerojatno nije vidio ovaj u najmanju ruku čudan performans.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI