Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather: Fanovi ne bi trebali biti razočarani sa mnom, nego Pacquiaom! | Fight Site

Mayweather: Fanovi ne bi trebali biti razočarani sa mnom, nego Pacquiaom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 23:40h Autor:

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao

Floyd Mayweather misli kako nije u redu da ljudi kritiziraju njega, nego da bi trebali Mannya Pacquiao, zato što nije uspio pronaći način za njegov stil borbe, odnosno da je on zapravo razočaranje meča.

Odmah po završetku "meča stoljeća" krenule su kritike, prije svega prema Floydu Maywetheru i njegovom boksačkom stilu, odnosno izbjegavanju otvorene borbe te pogađanju iz kontre. On misli kako to nije u redu od fanova, nego da bi trebali kritizirati onog koji je izgubio meč.

"Mislim kako nije u redu što fanovi govore da su razočarani načinom na koji sam se borio. Trebali bi biti razočarani Mannyem Pacquiaom, jer on nije pronašao način za pobijediti Floyda Mayweathera. On je borac koji inače uputi po 1000 udaraca, ovaj puta nije uspio niti 400. On je zapravo pravo razočaranje, jer je izgubio."

Floyda opravdava činjenica da je tim svojim stilom borbe došao do najboljeg skora i niza neporaženosti u novijoj povijesti profesionalnog boksa te da je Filipinac samo još jedan od onih koji nisu uspjeli iskoristiti svoje prednosti ispred Mayweatherovih

"Nije moja greška niti problem to što sam imao odgovor za sve što je pokušao, odnosno što sam sve izbjegao. Koje god da borac ima najjače oružje, ja ću mu ga oduzeti, jer sam takav borac", dodao je još najplaćeniji sportaš svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI