Mayweather dao McGregoru otvorenu ponudu za meč: 15 milijuna dolara i postotak prodaje prijenosa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.01.2017 01:52h Autor:

Floyd Mayweather (Instagram)

Floyd Mayweather Jr. poslao je do sada najotvoreniju ponudu Conoru McGregoru za organizaciju njihovog boksačkog meča, a ovog puta se pričalo i o financijskom dijelu. Mora se reći kako Floyd nije u međuvremenu postalo nimalo skromniji.

To se dogodilo tijekom Floydovog gostovanja u jednoj emisiji ESPN-a, gdje nisu mogli izbjeći postavljanje pitanja o Ircu te o njihovom možebitnom meču, koji mnogima djeluje nerealno, no čini se kako je Floyd ozbiljan oko meča koji bi ga mogao vratiti u boksački ring. Naravno, što se tiče financijskog dijela, ponovno je bio daleko od skromnosti.

“Pokušavamo organizirati meč protiv Conora McGregora i oni znaju koja je moja cifa. To je garantiranih sto milijuna dolara. Ja sam prva klasa i stvarno ne znam koliko je on do sada zarađivao, ali čisto sumnjam da za MMA borbu može dobiti više od deset milijuna dolara. Mi smo mu spremni platiti 15 milijuna i onda još možemo razgovarati o nekoj podjeli zarade prodanih prijenosa. Naravno, i tu bi smo mi bili prva strana, ona koja ima apsolutnu prednost. Ne znam kako čovjek može spominjati 20 ili 30 milijuna kad nikad nije zaradio osam ili devet. Conor svima govori kako se želi boriti, pa hajdemo to napraviti. Otvoreno nudim ovo i UFC-u odnosno Dani Whiteu. Dovedite ga u svijet boksa, a ja ću mu pokazati kako je tamo.”

McGregor je već zaradio neke boksačke licence, no onu najvažniju, od savezne države Nevade, još uvijek nema. Ipak, nema sumnje kako bi utjecaji Floyda Mayweathera, ukoliko uistinu dođe do mogućnosti ovoga meča, tu odradili svoj dio posla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI