Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather: Conor je rasistički vrijeđao moju obitelj, crnce je nazvao majmunima (VIDEO) | Fight Site

Mayweather: Conor je rasistički vrijeđao moju obitelj, crnce je nazvao majmunima (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.07.2017 10:59h Autor:

Screesnhot

Na trećem sučeljavanju Conora McGregora i Floyda Mayweather, koje se noćas prema hrvatskom vremenu održalo u New Yorku, stvari su na pozornici otišle gotovo do usijanja. Standardno vrijeđanje i omalovažavanje koje smo gledali na prve dvije stanice turneje je ovaj put dobilo dodatnu dimenziju, a očito već umorni i nervnozni Mayweather i McGregor su se jedva suzdržavali od fizičkog sukoba. U jednom trenutku je osiguranje slavnog boksača krenulo na UFC prvaka, a pozadina sukoba su bile navodne rasističke uvrede koje je Irac uputio Mayweatherovom timu. S obzirom da se McGregorove riječi nisu dobro čule na razglasu, novinare je zanimalo što se točno dogodilo…

“Kada imaš toliko iskustva, možeš zadržati glavu, možeš ostati miran. Kada sam bio mlađi, bilo je dugačije. Moramo tretirati čovjeka prema vlastitom iskustvu, ne prema onome što čujete od drugih. Nije pokazao poštovanje prema mojoj kćeri, prema majci moje kćeri, nije pokazao poštovanje prema crnim ljudima i nazvao ih je majmunima. Ponosam nsam što sam crn, ponosan sam što sam Amerikanac. Poštujem sve. Imam jako puno različitih ljudi u timu bez ikakvik predrasuda. Odan sam prema ljudima oko mene.”

Je li prošao granicu dobrog ukusa?

“Dao je posao 200 obitelji. Pomogao sam nekima da dobiju zelenu kartu, da promijene život. Imam katolike koji rade za mene, Židove, muslimane, meni boja nije bitna, ne razaznajem boje, osim zelene”, odgovorio je Mayweather i dodao:

“Kao što sam rekao prije…ne možeš to raditi. Ne možeš ne poštovati crne žene i crne ljude općenito. Prošli smo kroz pakao. Nikada ne bi nepoštovao njegovu ženu i njegovu djecu. Nije ih poštovao.”

Čitavu Mayweatherovu izjavu pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI