Mayweather: Bolji sam od Muhammada Alija! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.04.2015 10:27h Autor:

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather će 2. svibnja ući u ring i u dugo očekivanom meču s Manny Pacquiaom pokušat će doći do svoje 48 profesionalne pobjede.

Iako ne pripadaju istoj kategoriji i iako su boksali u različita vremena neki će raditi usporedbe između Floyda Mayweathera i Muhammada Alija. Mayweather je tijekom razgovora za ESPN govorio i o toj temi te je čak ustvrdio da je bolji borac od legendarnog Alija.

"Nikad mi neće isprati mozak da povjerujem kako su Sugar Ray Robinson i Muhammad Ali bili bolji od mene. Nitko mi ne može isprati mozak i to mi reći. No, jednu ću stvar priznati. Skidam im šešir i poštujem ih jer su mi oni utabali put da budem ovdje gdje sam danas.", izjavio je Mayweather.

"Ali se borio samo u jednoj kategoriji. Leon Spinks ga je pobijedio kad je imao samo sedam borbi. Nikad u ring s Floydom Mayweatherom nisu stavili boksača sa sedam borbi. Što ima u tome da ležati na konopcima i primati udarce dok se drugi čovjek ne umori od mlaćenja, ostane bez snage i onda ga udariti s par udaraca, a on odustane. Želite da vas veličaju i slave. Apsolutno ne. Ja neću."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI