Mavrović: Veseli me dolazak Gloryja u Zagreb

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.02.2014 10:35h Autor:

Glory 14

Glory 14 ubrzano se približava, a samim tim sve su češće i aktivnosti oko organizacije i promocije ovog borilačkog spektakla koji će se 8. ožujka održati u zagrebačkoj Areni. Tim je povodom gradonačelnik Zagreba Milan Bandić primio organizatore te Gloryjevog "lokalnog ambasadora" Željka Mavrovića.

Glory se prometnuo u vodeću kick boxing organizacija u svijetu, a želja im je da se šire po svijetu i populariziraju ovaj sport. Zagreb je jedno od središta koje bi trebalo zauzeti svoje trajno mjesto u kalendaru, a ta se ideja svidjela i zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

"Grad Zagreb je grad sporta. Relativno smo mali glavni grad i mala zemlja, ali i veće nacije na svijetu se teško mogu pohvaliti jednim Matom Parlovom ili Željkom Mavrovićem", rekao je Bandić.

Orsat Zovko glavni je producent zagrebačke priredbe te je ukazao njeno značenje za Zagreb i Hrvatsku.

"Na početku ćemo pokazati spot od 15 sekundi o Zagrebu. Ako znamo da on ide na Spike TV-u koji gleda 100 milijuna ljudi samo u SAD-u i da će slika iz Arene ići u 170 država, ne moram govoriti o vrijednosti tog spota. Imamo još neke načine promocije tijekom događaja i na različite ćemo načine promovirati Zagreb. Mislim da je to suradnja na obostranu korist", rekao je Orsat Zovko.

O samom značaju događaja govorio je i bivši boksački prvak Željko Mavrović.

"Vesele me ovakve priredbe na kojima se omogući ljudima koji veliki dio vremena provedu u dvorani, treniraju dvaput dnevno te ulažu golemi trud da imaju priliku to pokazati nekome. Ti borci imaju priliku dobiti pljesak, biti počašćeni pobjedom u takvom meču. Sve je manje pravih boraca u ringu, ali vjerujem da će Filipović dati sve od sebe i ostvariti pobjedu uz podršku gledatelja.", rekao je Mavrović.

Subota, 8. ožujka je pred vratima. Osigurajte svoje mjesto u zagrebačkoj Areni i ne propustite Glory 14.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI