Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marko Martinjak sutra boksa u Italiji! | Fight Site

Marko Martinjak sutra boksa u Italiji!

K1 / Boks 23.01.2015 20:58h Autor:

Marko Martinjak

Hrvatski boksač cruiser kategorije, Marko Martinjak, sutra (subota, 24. siječnja) nastupa u talijanskom Bergamu, a protivnik mu je domaći borac Leonardo Damian Bruzzese. Marko će pokušati prekinuti negativan niz uslijed kojeg se našao.

Nakon što je ostao bez borbe koju je trebao odraditi u Belgiji, Marko Martinjak je brzo našao novi meč. Talijanski Bergamo bit će mjesto njegovog novog nastupa, a protivnik mu je Leonardo Damian Bruzzese, domaći borac skora 12-1.

Marko je trenutno unutar niza od šest poraza, no kako je on sam rekao, nema luksuz biranja protivnika. Nijednu borbu nije izgubio uvjerljivo, a nešto govori i kombinirani skor tih šest protivnika, koji iznosi 56-2-1. Niti ovaj protivnik nema nešto slabiji skor, no pogled na protivnike koje je Talijan savladao ipak daje neku sliku. Tek jedan protivnik ima respektabilniji skor, a prošle godine je poražen od Maurizia Lovaglia, boksača kojeg je u rujnu savladao naš Stjepan Vugdelija.

Marko je ukratko nešto rekao o meču: "Bruzzese je malo viši od mene, no moj trener Aco i ja smo pripremili odličnu taktiku. U treningu nam je, ponajviše zbog razlike u visini, pomogao i Mladen Brestovac. Posljednjih mjesec dana sam trenirao dva puta dnevno i fizički sam jako spreman. Mom negativnom nizu će sutra doći kraj, siguran sam u to."

Marku možemo samo poželjeti sreću i lavovsko srce. Riječ je o pametnom momku i jednom predanom sportašu koji kombinira boks i kickboks borbe, živi potpuno sportski, a glavna motivacija mu je njegova obitelj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI