Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Malo pretjerano? Ulaznice za McGregor vs. Mayweather po 98 500 dolara! | Fight Site

Malo pretjerano? Ulaznice za McGregor vs. Mayweather po 98 500 dolara!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.07.2017 10:18h Autor:

McGregor vs. Mayweather

Službena stranica T-Mobile Arene u Las Vegasu je objavila cijene ulaznica za povijesni borilački spektakl koji će se održati 26. kolovoza, a na kojem će u boksačkom meču rukavice ukrstiti Floyd Mayweather Jr. i Conor McGregor.

Podsjećamo, ulaznice su puštene u prodaju još prije desetak dana, no ispostavilo se da se radilo o prevari, a svi koji su kupili te falsificirane ulaznice, ostali su i bez novca i bez karata. Ovaj put se radi o pravoj stvari, o kartama koje doslovno vrijede poput zlata.

Najjeftinija ulaznica u dvorani koja prima oko 18 000 gledatelja ima cijenu od nevjerojatnih 2450 dolara. Pretpostavljate da se radi o mjestima koje se nalaze gotovo na krovu ovog zdanja i s kojih će McGregor i Mayweather izgledati kao malo točkice. Ako vas zanimaju cijene onih ulaznica pored samog ringa, cijene su astronomske. I to doslovno.

Ako želite biti u prvim redovima to ćete platiti od 79 do čak 98 500 dolara. Da, dobro ste pročitali. I tu govorimo o regularnim cijenama prije preprodaje koja će se sigurno dogoditi kada je u pitanju ovako visoko iščekivan sportski događaj.

Ukoliko usporedite ove cifre s onima za “meč stoljeća” između Mayweathera i Pacquiaoa, onda je lako zaključiti da su ove karte znatno skuplje. Za “MayPac” meč iz 2015. ste morali izdvojiti minimalno 1500 dolara, dok su karte pored samog ringa koštale 7500 dolara. Tek kada su se ekspresno rasprodale, u preprodaji su cijene pojedinih ulaznica dosegle i 33 tisuće dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI